Mirna Maras i Emilija Bunjac - iz sitcoma na plaže

KAKO u jesenskoj televizijskoj shemi imaju svoje mjesto, Mirna Maras i Emilija Bunjac prepustile su se čarima ljeta, i sa svojim boljim polovicama kuju planove za ostatak godišnjeg odmora. Dok Emilija uživa u Dubrovniku, Mirna dovršava angažman u Vremenskoj prognozi Nove TV i polako se pakira za Tunis, gdje će najvjerojatnije provesti godišnji odmor s dečkom Marijem Valentićem.

"Nisam još na godišnjem, ali ću konačno otići sljedeći tjedan, i to najvjerojatnije u Tunis. Bila je to velika Marijeva želja, a ja sam se, eto, prilagodila", priča nam Mirna Maras, koja zajedno s kolegicom s Nove TV Emilijom Bunjac glumi u humorističnoj seriji "Nad lipom 35". Obje ljepotice na set će se vratiti u rujnu, kad Nova TV, baš kao i ostale TV kuće, kreće s jesenskom shemom, u kojoj se obje nadaju proširenju voditeljskih obaveza.

Kako je "Automotiv" završio već u lipnju, Emilija Bunjac priuštila si je duži godišnji odmor u sklopu kojeg je dosad posjetila Bol i Dubrovnik. Uskoro će se zaputiti na Krk, a nakon toga se vraća u metropolu i na male ekrane. "Ne mogu baš reći da sam poslovno razapeta ovog ljeta. Moji projekti miruju i čekaju jesen, pa sam si zaista uzela vremena za odmor. Odlično se zabavljam, ali jedva čekam povratak na posao", zaključuje Emilija.

Za Mirnu Maras i Emiliju Bunjac možete glasati u Indexovom Izboru za najljepšu Hrvaticu.

D.K.
Foto: Index

Pročitajte više