Mirna Maras: Moje vjenčanje bit će intimno i romantično

"Kao mala, maštala sam o velikom, raskošnom vjenčanju, baš kao i svaka druga djevojčica, no s godinama ti su se snovi prilično promijenili", započinje priču o idealnom vjenčanju voditeljica Mirna Maras.

S dečkom, bivšim Misterom Hrvatske i glumcem Marijom Valentićem, u stabilnoj je vezi već duže vrijeme, pa su se mediji nedavno raspisali o mogućoj svadbi. "Nikad se o takvim stvarima ne priča bezveze, ali to je sve što ću vam zasad reći", tajanstvena je voditeljica.

Njezino vjenčanje, otkrila nam je, održat će se bez pretjerane pompe i velikog broja uzvanika, jer taj čin smatra intimnim i ne namjerava ga dijeliti sa "cijelim svijetom".

"Nemam neku određenu lokaciju u glavi, ali želim da bude jako romantično i intimno. Po mom mišljenju, mladencima bi trebalo biti važno što su jedno uz drugo, a ostali detalji su potpuno sporedni", kaže Mirna.

Iznimno je zadovoljna angažmanom na Novoj TV, točnije, u Vremenskoj prognozi i humorističnoj (?) seriji "Nad lipom 35", a o daljnjem nastavku karijere ne razmišlja jer nema vremena. "Svaki dan snimam i zadovoljna sam s oba projekta na kojima radim. Naravno da imam druge ambicije, ali one će zasad pričekati, jer trenutno punim plućima uživam u ovome što radim", zaključuje Mirna Maras, nekad najljepša Hrvatica, a danas zaposlena voditeljica pred kojom je blistava TV karijera.

Za Mirnu možete glasati u Indexovom izboru za najljepšu Hrvaticu.

D.K.
Foto: B.S./M.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara