Mirna Maras: Svaki dan s Marijem mi je kao medeni mjesec

"SVE je ostalo isto, samo što imam prsten na ruci i novo prezime u dokumentima. Da se nešto promijenilo, to valjda ne bi bilo dobro", kroz smijeh nam kaže Mirna Maras, pričajući o vjenčanju i braku s Marijem Valentićem. Svadbu, koju su uspješno sakrili od javnosti, naziva "najljepšim danom u životu", a Indexovim čitateljima otkriva razmišljaju li o medenom mjesecu, te koliko im činjenica da rade na konkurentskim TV postajama utječe na odnos, pardon, brak.

Ono što je domaća javnost saznala prije mjesec dana, Mirna Maras i Mario Valentić planirali su čak godinu dana, kako ništa ne bi bilo prepušteno slučaju. "U našem se slučaju ispostavilo da se sve može sakriti od javnosti, ako se to zaista želi. Vjenčanje za nas, naravno, nije bilo iznenadno, godinu dana se radilo i planiralo i ništa nije bilo na brzinu", priča nam Mirna i dodaje kako je njezina želja bila da sudbonosno "da" izreknu na sunčani ljetni dan. "Na kraju je bilo ipak malo prevruće... Htjela sam ljeto i dobila ga", otkriva Mirna.

Zbog poslovnih obveza, novopečeni bračni par nije stigao uživati u medenom mjesecu, a kako često putuju, neće ga ni biti, barem ne u onom tradicionalnom smislu. "Stalno putujemo i svaki nam dan na neki način medeni mjesec. Neki su novinari pisali da smo u Tunis otišli na bračno putovanje, ali u biti nismo, slučajno se tako poklopilo. Uopće ne znam koje bih od svih tih naših putovanja nazvala medenim mjesecom", kaže Mirna, visoko plasirana u popularnom Indexovom Izboru za najljepšu Hrvaticu.

Obzirom da rade na konkurentskim televizijskim postajama, upitali smo voditeljicu smeta li im to ponekad u braku. Prema njenim riječima, u kućnoj atmosferi posao im je rijetko kad tema. "Naravno da dobronamjerno savjetujemo jedno drugog što se posla tiče, ali doma se trudimo ne razgovarati o tome. To što radimo na različitim TV postajama ne predstavlja nam nikakav problem", priča nam Mirna.

Mario po prvi put glumi u kazalištu

Glumac "Zabranjene ljubavi", otkriva nam Mirna, ovih će dana debitirati na kazališnim daskama - u zagrebačkom kazalištu Trešnja, naime, glumi profesora u dječjoj predstavi "Tri koraka do osmijeha". Premijeru će imati u petak, a Mirna će ga, najavljuje, bodriti iz prvih redova. Što se voditeljice tiče, o novim projektima trenutno ne stigne razmišljati: "Zasad ništa novo, i bolje, jer ne bih stigla. Ipak, u budućnosti se nadam novim stvarima jer volim izazove".

Mirnu i Marija nerijetko nazivaju "hrvatskim Barbie i Kenom" - on je svojedobno nosio titulu Mistera Hrvatske, dok je ona u jednom tjedniku proglašena najljepšom Hrvaticom. Ipak, Mirna tvrdi kako se i nisu našli u toj usporedbi: "Ken i Barbie? Ako to znači da smo nekome uzor, drago mi je, ali inače mi je...smiješno".

D.K.
Foto: Index

Pročitajte više