Mišo Kovač: Od Čolića su napravili sveca, a nikada nije imao nijedan hit

"OD ZDRAVKA ČOLIĆA su napravili sveca, a on ima samo dobru reklamu i nijedan dobar hit. Nikad ga nije ni imao", rekao je Mišo Kovač za Večernji list komentirajući tako nastup legendarnog pjevača Zdravka Čolića koji je napunio Arenu Zagreb na Dan žena, u nedjelju, 8. ožujka.

Ono što je Mišu Kovača zapravo najviše zasmetalo je slika Čolića u JNA uniformi koja se vrtjela na monitoru u pozadini pozornice tijekom zagrebačkog koncerta. "To je provokacija. On je pristojan dečko i dobro pjeva, ali donijeti crvenu zvijezdu u Zagreb?! Publika mu je pljeskala što je naš najveći problem", zgrozio se Mišo.

"Potvrdili su nam da će do koncerta Mišo dobiti trajnu dozvolu"

"Publika je nepredvidiva i mislim da nitko ne može napuniti dvoranu dok to zaista ne učini. Meni je želja da ulaznica za moj koncert ne budu skupe i da dođe mlada publika koja nema novaca", izjavio je solidarni pjevač koji će 19. travnja održati solistički koncert "Nikoga nisam volio tako" u zagrebačkoj Areni.

"Prvi izbor nam je bila Dvorana Dražena Petrovića jer su i Mišo i Petrović rođeni u Šibeniku, ali interes za koncert je prevelik pa smo ga preselili u Dom sportova, a kasnije u Arenu. Potvrdili su nam da će do koncerta dobiti trajnu dozvolu", otkrio je Tomislav Mađar, organizator Mišinog koncerta. Osim legendarnog šibenskog pjevača, na pozornicu će stupiti i grupa Magazin s njegovom kćeri Ivanom Kovač na čelu.

A.M.
Foto: Index, Cropix/Marko Miščević

Pročitajte više