Modna fešta u sjeni dekoltiranih jetseterica

VESELO je bilo proteklih dana na Zagreb Fashion Weeku. Nakon modne groznice koja nas je tresla u vrijeme Cro a Portera, hrvatski jetseteri pronašli su novo mjesto za druženje, čavrljanje i privlačenje pozornosti.

Tako se u petak na VIP reviji moglo vidjeti razdraganu Stefani Hohnjec, zvijezdu sapunica Antoniju Berishu, mnoge modne eksperte i njihove goste, ali i hrpu atraktivnih hostesa koje su plijenile poglede skoro kao i manekenke što su se smjenjivale na sceni.

Dosad su posjetitelji imali priliku vidjeti čak 14 revija, a isto toliko još ih očekuje. Najbolje kreacije predstavili su studenti, koji su publiku osvojili novom razinom izrade modela i kvalitetom korištenih materijala.

Domaći kreatori nisu se previše opterećivali trendovima, pa je njihovo predstavljanje proteklo u pomalo deprimirajućem raspoloženju.

No, u publici uzbuđenja nije nedostajalo, kao niti na druženjima iza scene. Donosimo vam nekoliko fotografija kako biste upili barem malo ugođaja koji je vladao među razdraganim jetsetericama.

Pročitajte više