Modna katastrofa na europskoj dodjeli MTV nagrada u Muenchenu

U GLAZBENOM smislu, ovogodišnje MTV Europe Music Awards održane u četvrtak u Muenchenu prošle su bez skandala. U modnom smislu, stilisti su se zgražali, a svi koji su prijenos gledali zbog atraktivnih haljina na crvenom tepihu, mogli su slobodno promijeniti program.

Dok su brojni rokeri barem ostali vjerni sebi, a čak je i kontroverzni Pete Doherty došao u svom pristojnom izdanju, ženski dio zvijezda posve je podbacio, kao da im se jednostavno nije dalo previše truditi za "spektakularan događaj" u njemačkoj režiji.

Vrhunac modne gluposti u moru nimalo atraktivnih kombinacija ipak je gledateljima uspjela prirediti mlada britanska pjevačica Joss Stone, u blijedo-žutoj prozirnoj košulji ispod koje se nazirao tamni grudnjak, i kožnoj minici čiji je stražnji dio izgledao kao da ga je sašila od starih bakinih zastora.

Ako tome dodamo frizuru kakvu danas izbjegavaju i dvanaestogodišnjakinje, ostale zvijezde, poput velike pobjednice Avril Lavigne, koja je barem pokušala izgledati odraslo i doraslo prilici, suvišno je i spominjati.

M.F.
Foto:AFP

Pročitajte više