Monika Jakišić: Ljubila sam se s Enriqueom Iglesiasom

OSJEČANKA Monika Jakišić priznala je kako joj je Enrique u londonskom klubu priredio proslavu rođendana, te da su se grlili i ljubili, ali ne u klubu kako pišu novinari.

Nakon te noći Monika i Enrique još su nekoliko puta izašli, i prema njenim riječima, izvrsno su se slagali, izjavila je Monika za OsijekOnline te dodala kako će se sigurno vidjeti opet kako bi nastavili ono što su započeli.

Sljedeći susret novog ljubavnog para trebao bi se dogoditi tek u siječnju u Los Angelesu, jer su oboje prebukirani obvezama uz predstojeće blagdane.

Osječanka će Božić i Novu godinu provesti u dubaiskom hotelu Burj al Arab, koji slovi za jedan najluksuznijih svjetskih hotela.

Monika je izjavila kako je Enrique jako dobar, te da mu je karijera, kao i njoj, vrlo bitna.

OsijekOnline piše kako britanski Sunday Mirror javlja da je Anna Kournikova prilično potresena Enriquevom aferom s Monikom.

Monika je 1991. godine iz Osijeka kao izbjeglica došla u London, a već sa 16 godina radila je za MTV-a kao novinarka pod pseudonimom Monika di Angelo.

Sjećate li se Goranove pobjede na Wimbledonu i nepoznate plavuše s kojom se družio? To je bila Osječanka Monika, koja tvrdi da ju s Goranom veže samo prijateljstvo.

Pročitajte više