Monika Kravić digla sidro i poručila: Vidjet ćete me tek nakon porodiljnog?

TELEVIZIJSKA voditeljica i novopečena supruga nogometnog menadžera Maria Mamića, Monika Kravić Mamić još se uvijek nije vratila na svoj posao na Novu TV. Razlog tomu je, kako se nagađa, Monikina trudnoća, koja je prema "preciznim" izračunima tabloida sada zašla u četvrti mjesec, pa se prinova u obitelji Mamić očekuje već početkom sljedeće godine, odnosno negdje u zimu. Novinarskim kuloarima također kruže priče kako se Monika prijateljima i obitelji pohvalila kako je trudna, te kako je svoj povratak na televizijske ekrane najavila tek nakon porodiljnog dopusta, što znači kako Moniku nećemo još dugo vidjeti u televizijskom eteru.

Monika svoje ljetne dane provodi na južnom Jadranu, gdje ona i suprug joj plove luksuznom jahtom obitelji Mamić premještajući se s mjesta na mjesto. Monika i Mario, svjesni činjenice kako njihov privatni život javnost zanima sve više i više, u nijednom mjestu se ne zadržavaju predugo te tako (ne)uspješno pokušavaju izbjeći paparazze "žedne njihove intime".

Voditeljica se s novopečenim suprugom nikad nije voljela pojavljivati u javnosti, te je uvijek izbjegavala pitanja o privatnom životu. "Zaista ne želim raditi cirkus od svog vjenčanja. Želim normalnu ceremoniju bez prevelike pompe, ali znam da je interes medija takav da sve to neće proći neopaženo. Nisam sigurna hoću li izbjeći cirkus", rekla nam je nedavno kad smo je upitali kako se misli "boriti" protiv medijske pozornosti i vjenčanje sačuvati od znatiželjnih pogleda.

V.V.
Foto: Index

Pročitajte više