Batman Bandić protiv Marvelovih superjunaka: "Meni je Bog dao i razum"

Foto: FAH/YouTube

MILAN BANDIĆ odlučan je u namjeri da se finale Davis Cupa održi u zagrebačkoj Areni pa makar se za to trebao boriti s Marvelovim superjunacima.

Finale Davis Cupa će se igrati od 25. do 27. studenog, a prema Davis Cup pravilniku jedan od zahtjeva za organizaciju finala je i minimalni kapacitet gledališta koji iznosi 12.000 mjesta. Zbog toga bi organizatorima veoma dobro došla zagrebačka Arena. Milan Bandić je to spremno dočekao, unatoč tome što je u tom terminu dvorana već rezervirana i to za posebne goste.

Naime, taj vikend bi zagrebačka Arena trebala ugostiti Marvel Universe Live, spektakl u kojemu superjunaci iz stripova i s filmskog platna dolaze uživo pred gledatelje u zahtjevnoj i bogatoj produkciji. Dvorana je za to odavno rezervirana, a ulaznice su već puštene u prodaju.

Druga opcija bi bila splitska Spaladium Arena, koja je također rezervirana. No, za Milana Bandića stvar je jasna.

"Što se mene tiče finale može biti u Zagrebu. Jeste me čuli što sam rekao? Razgovarate s gradonačelnikom. Ukoliko se drugačije ne odluči, finale će biti u Zagrebu, a ako drugačije odluče bit će u Splitu", rekao je za HRT i naglasio da on dobro zna što je u ovom slučaju bitnije, finale Davis Cupa ili neki tamo "koncert".

"Što se tiče zauzetosti Arene to smo riješili danas. To je toliko važan događaj za ovu zemlju da se jedan koncert može pomaknuti tjedan dana prije ili poslije. Meni je Bog dao i razum da mogu odvojiti bitno od nebitnog. Finale Davis Cupa, bio sam u Bratislavi kad smo pobijedili, je toliko važan sportski događaj za ovu zemlju da nema važnijeg, rekao je Bandić i dodao: Veseli me što će Čilić i Dodig biti u Areni i pobijediti Argentince", zaključio je.

 

Pročitajte više