Mrle se priprema za Eurosong, ljudi oduševljeni: "Jedva čekam vidjeti traktor"

Screenshot: TikTok

DAMIR MARTINOVIĆ MRLE podijelio je na društvenim mrežama snimku na kojoj pokazuje kako se priprema za nadolazeći Eurosong u Liverpoolu, na kojem će nastupati početkom svibnja.

Na sunčani balkon Mrle je postavio mini trampolin i trčao po njemu dok je u pozadini svirala pjesma Mama ŠČ!, s kojom se Let 3 natječe na Eurosongu. Vezao je šarenu maramu oko glave i u crnoj kombinaciji odradio trening. 

"Eurovision prep!" napisao je u opisu objave na engleskom jeziku te naveo kako se sprema za nadolazeći nastup u Liverpoolu. "Zaštitit ću vas snagom ljubavi", govorio je Mrle dok je vježbao, a pratitelji su u komentarima odmah pružili riječi podrške.

@let3.mrle @Eurovision prep! 🚀 I will protect you with the power of loveee ♥️ #let3 #mamašč #šč #eurovision #eurosong #ščeurovision ♬ Mama ŠČ Let 3 - Let 3 Mrle

"Ma najjači ste", "Jedva čekam vidjeti traktor", "Tko će dočekati Eurosong", "Jeste ludi ekipa", "ŠČrampolin", pisali su mu obožavatelji.

Podsjećamo, u nedjelju je u HTV-ovom središnjem Dnevniku premijerno prikazan videospot za pjesmu kojom će Let 3 predstavljati Hrvatsku na ovogodišnjem Eurosongu, a Let 3 se popeo na kladionici i sada drži 15. mjesto.

Pročitajte više