Muž Nikoline Ristović se nakon incidenta pohvalio satom od najmanje 90 tisuća kuna

Foto: Instagram

NAKON drame koja se dogodila u Kaštelima, u kojoj su navodno on i Nikolina Ristović oštećeni za 300 tisuća eura, Vidoje Ristović se pohvalio novim satom na svom Instagramu. 

Srpski bogataš na Instagramu je objavio dvije fotografije novog Rolexa Root Beer i napisao kako mu je sat "konačno stigao". Sat, prema podacima dostupnim na internetu, košta najmanje 14.500 dolara, odnosno barem 90 tisuća kuna.

Nikolina i Vidoje Ristović otišli su u Bol na Braču nakon što ih je iz luksuzne vile u Kaštelima izbacio Rok Gale. Supružnici tvrde da su opljačkani te da su im pri izbacivanju u vili ostali nakit, satovi i gotovina u vrijednosti od 300 tisuća eura.

Kako tvrdi Nikolina Ristović, ostali su bez muškog sata Custos (18 tisuća eura), sata Rolex Daytone rose gold (35 tisuća eura), narukvice Cartier Love s brilijantima (40 tisuća i 600 eura), muškog sata Pierre Kunz (zlato) 13/50 (25 tisuća eura), ženskog prstena Cartier Panther (25 tisuća eura) te Chopard prstena 3,75 ct (bijelo zlato) vrijednosti 65.000 eura.

"Suprug je podigao novac iz jedne banke u Splitu jer potpisujemo ugovor za kuću u Zagrebu i to je trebala biti kapara. Što se tiče nakita, ne znam čemu drama? Žena sam koja obožava nakit i volim ga mijenjati. Zašto ja to ne bih nosila sa sobom ako je moje vlasništvo? Vidoje je pak strastveni ljubitelj satova, to mu je ljubav", rekla je prošlog tjedna za Slobodnu Dalmaciju.

Gale pak tvrdi da je Ristoviće izbacio jer su mu uništavali nekretninu.

Pročitajte više