Muž: Supruga mi više nije privlačna, bila je na plastičnoj operaciji

Foto: Shutterstock

JEDAN muškarac je priznao u podcastu Seasoned Sessions da mu njegova žena nije više privlačna nakon što je bila na plastičnoj operaciji. Voditeljima je postavio pitanje: "Jesam li ja kreten zato što sam bio iskren i priznao da svoju ženu više ne smatram privlačnom nakon operacije?".

@seasonedbf It’s a bit of a sticky one still #seasoned #seasonedsessions #podcast #uk #aita #marriage #relationship #surgey #plasticsurgery ♬ original sound - Seasoned

"Šalje totalnu drugu vibru sad, to me izluđuje"

Objasnio je da je prethodno razgovarao sa suprugom o operaciji i rekao joj da je protiv toga, ali ga ona nije poslušala. Sada tvrdi da mu supruga izgleda čudno. "Dala je isisati salo s lica, stavila je filere u usne, zategnula vrat i druge stvari. Šalje totalnu drugu vibru sad, to me izluđuje", tvrdi on i dodaje da se njegova supruga sada potpuno oporavila, ali mu nikako nije sjela njegova transformacija. 

"Htjela je biti intimna sa mnom, ali ja nisam htio. Onda se slomila. Pitala me varam li je", tvrdi muž koji joj je odgovorio da ju ne vara, ali mu je njezino lice sada odbojno. "Moja žena je bila jako uznemirena pa je otišla kod svoje sestre i sada svi njezini prijatelji misle kako sam seronja", dodao je. Muž dalje tvrdi da je još voli, ali mu je njezino lice čudno i opisao ju je kao plavog vanzemaljca iz filma Peti element. 

Pročitajte više