Nacija strahuje: Severina na plahti ili sperma na platnu?

Foto: Nova TV/Index

SVAKI kurac u današnje vrijeme može dospjeti u hrvatske medije, ali penis je rijetko viđen na našim televizijskim kanalima.

Nova TV je sablaznila dio gledateljstva koji kurca nisu vidjeli. Vidjeli su samo zvijezde do kojih Brent nije došao preko trnja već prečicom. S obzirom da mnogi roditelji o seksu i spolnosti ne razgovaraju s djecom, to je bila prilika da dijete sazna čemu penis služi. Penis služi za crtanje. Sad kad to znamo, logično je da HAC-ovo farbanje tunela toliko traje. Vozači su prošli tjedan satima sjedili i čekali u autu iako kasnijim prolaskom kroz tunel nisu zapazili da ikakav kurac tamo išta radi.

Za razliku od njih, Martina Tomčić je kurac vidjela i oboje su se istovremeno digli. Martina je napustila poprište zbivanja jer svojim očima ne vjeruje, a sluha za slikarstvo nema, te se postavlja pitanje kako netko tko je slijep i gluh može biti član žirija. Maja Šuput je na početku glasala protiv "umjetnika", što ne čudi. Maja nije dijete i zna u koje se svrhe penis koristi, pa je automatski zinula. Viđala je ona i većih kistova, ali je nisu impresionirali. Brent joj je ponudio besplatan portret, pa bi Maja mogla, gledana penisom umjetnika, naučiti i nešto novo o sebi. Upoznaj sa moga sebe - geslo je svakog vrhunskog slikara.

Nacija opravdano strahuje za maloljetnike koji su se te nedjelje navečer zatekli pred malim ekranima. Naime, ako dječak pokuša to činiti kod kuće, posljedice mogu biti nesagledive: od zavisti mlađe sestre do nemanja talenta za slikanje. Ova druga posljedica se u tom slučaju naziva masturbacijom. Roditelji se trebaju brinuti samo ako dječak crta bez kacige na glavi. Dok god dijete zna kako se zaštititi na radu, opasnost od štrcanja (boje) uokolo je minimalna.

Ono što je mlađima nedostatak, starijima je prednost. Otac nezaposlenog mladića na pitanje šta mu sin radi više ne mora odgovarati: "Eno ga kući, drka!", već može reći: "Kući je, slika!"

Iako je riječ o naivnom slikarstvu, i za to je potrebno imati pun kurac talenta.

Još jedan supertalent kojem slika(va)nje manje ide od ruke, a više od ostalih dijelova tijela je Severina. Njene fotografije stalno preplavljuju regiju, pa svake godine imamo istu pobjednicu. Zgražanja nema jer smo na sise i pičke navikli. Severina na plahti ili sperma na platnu? Moglo bi i obrnuto, ali to onda nije umjetnost. 

Iako je nemalom broju gledatelja ta vrsta umjetnosti napadna i dosadna, rijetki su prošle nedjelje promijenili program. Kad je jedan suprug obazrivo zamolio svoju gospođu hoće li prebaciti program sa Nove TV na RTL, dobio je kratak i jasan odgovor - Hoću kurac!

*Stavovi izneseni u kolumnama i komentarima osobni su stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Index.hr. Navedeni stavovi ne odražavaju ni stav bilo koje ustanove, subjekta ili objekta s kojima je povezan autor.

Pročitajte više