Nadrogirani i pijani saudijski princ tražio od zaposlenika da mu prdi u lice

Screenshot: YouTube/Bing

JESTE li se ikada pitali što nevjerojatno bogati ljudi rade sa svojim novcem i viškom vremena?Odgovor ćete upravo doznati, i vjerujte nam, nije nimalo ugodan.

Saudijski princ Majed bin Abdullah bin Abdulaziz Al Saud, čije se bogatstvo procjenjuje na čak 11 milijardi funti, ponašao se poput ludog partijanera koji organizira zabave s prostitutkama, prijeti osoblju i traži od svojih asistenata da mu ispuštaju vjetrove u lice. Barem tako tvrde njegove tri zaposlenice, koje su podigle tužbu zbog zlostavljanja. Na optužbe na svoj račun 29-godišnji Al Saud jednostavno odgovara: "Ja sam princ i radit ću što ja hoću!".

Sin pokojnog kralja Abdulaha navodno je zlostavljao osoblje u svoj vili vrijednoj 24 milijuna funti na Beverly Hillsu, zbog čega je završio u pritvoru, piše Daily Mail.

U tužbi se navodi da je imao seksualne zahtjeve prema zaposlenicima oba spola, najčešće pod utjecajem alkohola i droga. Jednoj je zaposlenici prijetio smrću nakon što je odbila tulumariti s njim te se nije željela trljati ispred njega s drugim muškarcem.

Jedna je zaposlenica posvjedočila da je princ jednom prilikom tijekom susreta s muškim zaposlenikom masturbirao. Inače, u Saudijskoj Arabiji, homoseksualnost se smatra zločinom te se kažnjava smrću.

Svi incidenti iz tužbe dogodili su se tijekom njegovog boravka u Sjedinjenim Američkim Državama između 21. i 25. rujna. 

Pročitajte više