Najmlađa žrtva mode: Odjeća Suri Cruise vrijedi oko 15 milijuna kuna

ORMAR trogodišnje kćeri Toma Cruisa i Katie Holmes čuva dizajnersku odjeću u vrijednosti od oko 15 milijuna kuna. Suri je od rođenja privlačila veliki interes tabloida, a i danas je jedna od najfotografiranije djece poznatih osoba. Vjerojatno je i to jedan od poticaja njezinim roditeljima, slavnim glumcima, da ulažu u modni izričaj svoje kćeri i angažiraju najbolje svjetske modne kreatore.

Suri je nedavno ulicama Bostona šetala u minijaturnim, posebno za nju napravljenim štiklicama što je izazvalo kojekakve polemike u javnosti, nikada nije viđena u istoj odjeći, a u modnom odabiru joj pomaže i Victoria Beckham koja je jednom prilikom zamolila talijanskog dizajnera Roberta Cavallija da napravi haljinicu za Suri.

Katie i Tom su se, pored garderobom, pozabavili i Surinom karijerom pa djevojčici traže i prvu filmsku ulog, ali dok ne osvoji svijet svojom glumom, Suri će i dalje na meti fotografa biti zbog svojih modernih frizura i unikatnih, dizajnerskih haljinica, a kreatori će se hvaliti činjenicom da je kćerka poznatog para u njihovoj kreaciji. Zbog toga bi se sasvim opravdano mogla nazvati najmlađom žrtvom mode na svijetu.

Pročitajte više