Irina Shayk i Tom Brady uhvaćeni na tajnom spoju: Osoblje ih skrivalo od javnosti

Foto: Profimedia

TOM BRADY i Irina Shayk više ne skrivaju svoju vezu. Zvijezda američkog NFL-a i slavna manekenka otišli su na romantični spoj i večeru samo nekoliko dana nakon što je njihova romansa razotkrivena i predstavljena svijetu, javlja Page Six.

Gost restorana rekao je da su uživali u "privatnoj i za javnost zatvorenoj" večeri u dvoje u Sushi Azabu u njujorškoj četvrti Tribeca.

"Večerao sam sushi i dok sam završavao s obrokom, ušao je Tom Brady. Zaposlenici su odmah otpratili sportaša u odvojenu, privatnu sobu. Nekoliko minuta kasnije, dok sam bio vani i čavrljao s nekim prijateljima, vidjeli smo i kako Irina ulazi u spomenutu sobu", ispričao je.

"Bilo je samo njih dvoje, u svom malom svijetu. Očigledno nisu željeli biti s ljudima", prepričao je očevidac i dodao da je za tajni izlazak 46-godišnji Brady bio "vrlo ležerno odjeven, a nosio je nešto poput majice kratkih rukava, traperica i tenisica".

Irina provela noć s Tomom u njegovoj kući

Shayk je, međutim, stigla u "mnogo formalnijem i elegantnijem izdanju". Osoblje otmjenog restorana reklo je Page Sixu da ne otkrivaju informacije o svojim gostima, a predstavnici zvijezda nisu odmah odgovorili na njihove zahtjeve za komentar.

Inače, zvijezda američkog nogometa i manekenka dospjeli su na naslovnice 24. srpnja nakon što su prespavali kod Bradyja u Los Angelesu. Kako je Page Six ekskluzivno izvijestio, nedavno razvedeni otac troje djece pokupio je Ruskinju iz hotela tog petka poslijepodne.

Potom su se odvezli do Tomove obližnje kuće. Dvojac nije izašao iz njegove rezidencije do 9:30 ujutro sljedećeg dana kada ju je ostavio u hotelu. Brady se potom ponovno vratio u subotu poslijepodne kako bi pokupio Shayk.

Inače, Bradyju je ovo prva ljubav nakon razvoda od manekenke Gisele Bundchen (43), a on i Irina navodno su se upoznali na vjenčanju milijardera Josepha Nahmada (33) i manekenke Madison Headrick (29) na Sardiniji.

Pročitajte više