Nakon svađe s ukućanima, Ozren najavio odlazak iz kuće

NAKON što je u subotu poveden navijačkim strastima Krešo preskočio ogradu i napustio reality show Big Brother, u nedjelju je istu namjeru ukućanima i "Velikom bratu" obznanio i Ozren, koji se u noći sa subote na nedjelju posvađao s ostalim natjecateljima.

Kako stoji na službenoj stranici RTL-ovog showa, Ozren je u noći sa subote na nedjelju u muškoj spavaonici provocirao Zdravka, nakon čega je zamalo došlo do fizičkog obračuna kojeg je ipak uspio spriječiti Saša.

Na Ozrena se već neko vrijeme ljute i djevojke, optužujući ga da se previše hvali svojom "savršenom vezom", pa je već neko vrijeme bilo posve jasno da je Ozren osoba koja će sljedeća napustiti kuću.

Prije odlaska na spavanje Ozren je djevojkama kazao kako će u nedjelju napustiti kuću, a obećanje je održao čim se probudio – u razgovoru s "Velikim bratom" održanim u ispovjedaonici Ozren je i službeno zatražio dozvolu da napusti kuću.

"Ne mogu više biti tu i ne da mi se, želim se što prije vratiti normalnom životu." – kazao je Ozren, a odgovor "Velikog brata" došao je brzo – Ozren će najvjerojatnije kuću napustiti već u nedjelju.

Organizatori showa sada će morati nadoknaditi odlazak dva natjecatelja, iako nije još posve jasno po kojem će ključu odabrati dva nova sudionika.

Pročitajte više