Nominirani Ozren, Krešo i Marina

Nominirani Ozren, Krešo i Marina

SINOĆ su za ispadanje iz Big Brothera nominirana čak tri stanara – Ozren, Krešo i Marina. Ozren je zaradio čak 8 nominacija, dok su Krešo i Marina dobili po tri nominacije.

Marinu je najviše iznenadila nominacija, iako se trudila ostati “cool”. Čini se da je Krešo bio sretan, dok Ozren nije ostavio takav dojam. Trojka sada čeka sljedeći petak kada će se znati tko će napustiti kuću. Špekulira se da će najviše glasova TV gledatelja dobiti Ozren, jer je u zadnje vrijeme pričama o svojoj velikoj ljubavi prema djevojci Viktoriji i prijetnjama da će izići iz kuće izgubio simpatije mnogih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redatelj Lukas Nola, koji je u BB surađivao oko predstave "Snjeguljica i sedam patuljaka", Ozrena je nazvao muljatorom koji je svima dosadio.

Nakon nominacija atmosfera u kući nije splasnula. Ekipa BB kuće proslavljala uspješno izvršen ovotjedni zadatak koji im je dao Big Brother. Iako su Ozren i Krešo pravili probleme Antoniji koja je bila zadužena za režiju mjuzikla "Snjeguljica i sedam patuljaka", Big Brother zadatak je ocijenio uspješnim, pa će stanarima budžet za idući tjedan biti veći za 50 posto.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara