Naomi Campbell zna hodati, ali ne zna - plivati?

NAOMI CAMPBELL odlučila je ostaviti pravne i ine zavrzlame barem nakratko za sobom - crna diva i dalje ljetuje u Europi, provodeći vrijeme sa svojom novom ljubavi, Marcusom Eliasom. Novopečeni par ne odvaja se jedan od drugog još od Filmskog festivala u Cannesu, gdje su vrijeme više kratili ludovanjem po zabavama, a manje u mraku kino dvorana.

Ono što je fotografima bilo najzanimljivije u ovom slučaju jest neobičan potez Crne pantere da u vodu ne ulazi bez pomagala za plivanje, što je svjetskim tabloidima dalo materijala da se raspišu kako supermodel zna hodati, ali ne zna - plivati. Međutim, Naomi ili nije briga, ili ne čita novine, te se u moru baškari isključivo oslanjajući se na nešto više od vlastite snage - na luftić, ili na svoju ljubav, Marcusa.

Unatoč divljanju i neobuzdanom karakteru Naomi je rođena pod sretnom zvijezdom

Tijekom zajedničkog romantičnog krstarenja talijanskom obalom par je, ne obazirući se na cijelu vojsku paparazza koja im je neprekidno za petama, koristio svaki trenutak za izmjenjivanje nježnosti - u moru, na plaži ili na palubi broda. Nakon niza brodoloma koji su Crnu panteru nedavno pogodili, sreća joj se ipak osmjehnula i na poslovnom i na ljubavnom planu. Naomi je sretno zaljubljena, a nedavno je zamijenila prijateljicu Kate Moss na mjestu zaštitnog lica modne kuće YSL.

Naomi konačno pronašla oca toliko željenog djeteta?

Kraljica skandala, 38-godišnja Naomi, medijima je nedavno priznala kako se podvrgnula operaciji koja joj je "omogućila da napokon ima djecu", no nije precizirala o kakvoj se točno operaciji radi ni razlog zbog kojega do sada nije mogla imati dijete. "Sada kada mogu imati vlastitu djecu jedva čekam da se to ostvari, a spremna sam na to i bez nekog muškarca", ispričala je Naomi i priznala kako bi majčinstvo obuzdalo njezinu divlju narav. "Znam da bi me dijete promijenilo i smirilo. Kada imate dijete ne možete pristati na kompromise, već mu pružiti sto posto sebe", rekla je ljepotica, koja priželjkuje sina, a sudeći prema tome kako Marcusa ne ispušta ni iz ruke ni iz vida - sretni otac već je pronađen.

V.V.
Foto: Thisislondon

Pročitajte više