Možemo odahnuti: Nakon osam godina pomirile se Posh i Naomi

NAOMI CAMPBELL i Victoria Beckham okončale su osmogodišnju svađu i zagrljajem na dodjeli modnih nagrada u New Yorku zakopale ratnu sjekiru. Victoria je za ovu prigodu odjenula "zgužvanu" haljinicu Marca Jacobsa, dok je Naomi zabljesnula u kreaciji nedavno preminulog Yvesa Saint Laurenta. Beckham i Campbell su nakratko popričale nakon čega su se zagrlile i tako zaboravile teške riječi zbog kojih su se i posvađale.

> Victoria Beckham se osramotila na dodjeli modnih nagrada u New Yorku

Cure su se zavadile kada je Naomi jednom prilikom prije čak osam godina sarkastično priupitala zašto Victoriju zovu "Posh" (ta riječ u engleskom označava nešto glamurozno, luksuzno, moderno). Kada je to čula, bijesna Victoria je, ne oklijevajući, promptno prozvala manekenku "glomaznom kravom" i "kučkom", nakon čega je kratko konstatirala: "Ja sam jedina koja ima muda to na glas reći!". Inače agresivna Naomi prva je pokušala izgladiti situaciju prošle godine kada je pokušala Victoriju nagovoriti da podrža njezinu kampanju "Fashion for Relief".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pitat ću je da mi se pridruži u kampanji jer je ona velika ikona stila i zagovornica mode", rekla je tada Naomi, no to nikada nije ispunila. Victorija je ove godine napokon prihvatila Naominu ispriku i cure su zagrljene pozirale na dodjeli modnih nagrada u New Yorku. Možda se Posh smilovala nad manekenkom koja je prošloga tjedna proglašena krivom za čak šest prekršaja koje je napravila prilikom incidenta u londonskoj zračnoj luci Heathrow kada je uhićena zbog vrijeđanja policajaca kojima je i pljucala u lice.

K.H.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara