Natalie Portman u Cannesu obrijane glave

ATRAKTIVNA glumica pojavila se u Cannesu na premijeri filma Star Wars Episode III ošišana na nulericu. Natalie je svoju prelijepu kosu ošišala za potrebe snimanja svog idućeg filma V For Vendetta, tako da njezini obožavatelji ne trebaju strahovati zbog privremenog izgleda.

Natalie je u Cannesu na filmskom festivalu prisustvovala premijeri novog nastavka Star Warsa, a u njezinom društvu bili su režiser George Lucas te glumci Hayden Christensen i Samuel L. Jackson. Natalie je rođena 1981. godine u Jeruzalemu, a s roditeljima je u Ameriku doselila kada je imala tri godine.

U jednom intervjuu, koje vrlo rijetko daje, Natalie objašnjava kako joj je bilo odrastati osjećajući se drugačijom.

"Osjećala sam se čudno. Pokušala sam pokupiti sve normalne manire, kako se trebam ponašati da bih postala onakvom kakvom ljudi očekuju da budem, ali mi je to bilo preteško. Samo sam htjela biti kao i svi ostali." - ispričala je tada Natalie.

Njeno jučerašnje pojavljivanje s ekstremno kratkom kosom izazvalo je pravu salvu reakcija okupljenih obožavatelja, a svakako treba napomenuti, da unatoč "goli otok" frizuri, Natalie nije nimalo izgubila na ljepoti.

Pročitajte više