Ne krade samo Grubnić: Javno razotkrivena poznata imena koja lažu na Instagramu

Foto: Twitter/Instagram

IZGLEDA kako stilist Marko Grubnić nije jedini koji je pokušao zavarati javnost. Ima toga i u svjetskim primjercima.

Prošle je godine na meti bila španjolska glumica Anna Allen koja je pomoću Photoshopa bila i u na dodjeli Oscara. Tada se svojim fanovima pohvalila kako gradi holivudsku karijeru, no uhvaćena je u laži i besramnom fotošopiranju na dodjelu nagrada. Naravno, i ona je tada pokrenula pravu lavinu šala na svoj račun - možda nije završila na mjesecu kao Grubnić, no pojavila se kao posebna gošća u filmovima poput "50 nijansi sive".

Kada su je razotkrili, Anna je obrisala svoj Instagram profil.


Iako reality zvijezda Kim Kardashian doslovno živi na društvenim mrežama, i ona koji put ukrade koju fotku i objavi je na svojem praćenom profilu. Kada je 2014. bila na Tajlandu, objavila je fotku plaže - iste ona koju Google izlista kada pretražujete pojam "plaža na Tajlandu".


Iako si mladi glazbenik Justin Bieber može priuštiti što god poželi, ipak se nije počastio privatnim avionom - već se samo fotografirao u njemu i pohvalio se na Instagramu.


"Novi avion kao božićni poklon. Predivan je", objavio je Justin prije kojih godinu dana, no zaboravio je napomenuti da avion nije njegov već iznajmljen.


I slavni reper Puff Daddy je 2014. ukrao fotografiju pomrčine Sunca, objavio je na svojem Instagramu, no nije spomenuo fotografa koji je upravu tu fotku objavio na svojem profilu.

U današnjem Internetskom svijetu lako je skinuti sadržaje s Interneta, zato je važno poštivati autorska prava. 

Pročitajte više