Neću da mi Jadranka Kosor bude premijerka!

KADA je bivši premijer Ivo Sanader iz "osobnih razloga" koje nije želio objasniti dao ostavku na mjesto premijera Republike Hrvatske, počeli su se brojati potpisi saborskih zastupnika za postavljanje nove Vlade. Vladimir Šeks je tada objavio kako većina od 88 potpisa pripada Jadranki Kosor, što je neke revoltirane građane nagnalo da putem interaktivnog sitea Facebook osnuju grupu pod nazivom "Neću da mi Jadranka Kosor bude premijerka!".

"Krajnje je vrijeme, narode, da unovčimo satove"

Grupa je u samo osam sati prikupila 16 tisuća članova, a brojka dalje rapidno raste. Kao osnivač grupe potpisao se Hrvoje Gosarić, a u nekim postovima stoji:

"Krajnje je vrijeme, narode, da unovčimo satove", "Eh, ona je iz Vukovara koliko znam...I sada došla da bude ministrica braniteljima, koji trunu sada, žive u neljudskim uvjetima, a tko je kriv? Ona! Ta kurva na vijestima se u jednom prilogu smije kao neki pas, a u drugom kao suosjeća s braniteljima kojima onda okrene leđa i kaže: 'Ma jebeš ga'", "Jebote, kud Kosorku za premijerku??? Pa žena ne zna misliti svojom vlastitom glavom, a kamoli da još vodi Hrvatsku!!".

Tako će Sanaderovom ostavkom Jadranka Kosor postati predsjednica HDZ-a, a Ivo je predložio i da ona bude i buduća premijerka.

Hrvatska tone, štakori bježe: Sanader podnio ostavku!

Jadranka Kosor na još jednom prljavom poslu za Ivu Sanadera

Zašto je pobjegao Ivo Sanader?

Svađa Hebranga i Sanadera: "Ako predamo Rončevića, nitko od nas nije siguran!"

L.V.

 

Pročitajte više