Neda Parmać: Nikol više nije članica grupe Feminnem zbog brojnih laži

NAKON brojnih napisa i nagađanja o razlozima još jednog raspada trija Feminnem te nakon što je Nikol Bulat ispričala svoju verziju priče, odlučila je progovoriti i Neda Parmać. "Pamela i ja smo stvarno htjele ovo zadržati unutar svoja četiri zida, htjele smo jedan civilizirani prekid suradnje kao što smo imale s bivšom članicom Ivanom Marić koja je dopustila da njezine pjesme govore za nju, ali ova prozivanja su me isprovocirala do te mjere da sam morala odreagirati".

Na Nikolinu tvrdnju kako nije izbačena, nego je samovoljno napustila bend, Neda odgovara: "Pamela i ja već duže vrijeme nismo zadovoljne njezinim ponašanjem u bendu. Tražile smo joj zamjenu već prije mjesec dana, a to smo joj i rekle u nadi da će se promijeniti i poboljšati svoje ponašanje, odnosno odraditi svoj posao bez prethodnog pitanja 'tko će to meni platiti'. Jako često je novac spominjan i nama to nije odgovaralo, posebno kada bi inzistirala na pitanjima oko honorara za neke stvari koje smo odrađivale za naše prijatelje, poput ronjenja s Kristijanom Curavićem".

Preko prijateljstva do većeg honorara

Pamela i Neda tvrde kako su priče oko boje kose besmislene. Priznaju kako bi bilo lijepo da su sve tri slične, ali naglašavaju da to nikada nije bio uvjet. "Mi nismo inzistirale na tome da Nikol bude plavuša. Prihvatili smo je kao brinetu. Ona se uistinu pokušala posvijetliti, ali joj nije stajalo pa smo od toga odustale. Međutim, ona je lagala nama i našim suradnicima, posebno našoj frizerki iz salona 'Monet'. Često je dolazila puno tamnija jer očito ima neku potrebu da se ističe. Nama je govorila kako je namjerno bojaju tamnije, ali smo saznale da je to ona sama htjela kako bi se što više isticala", priča vidno uzrujana Neda.

Jedno vrijeme su Nikol i Neda bile jako dobre prijateljice koje su dosta vremena provodile zajedno i izvan svjetala reflektora. "Na račun tog prijateljstva sam joj davala i dio svog honorara tako da je imala samo pet posto manje od mene, a oko ničega se nije trebala brinuti, ni oko pjesma, ni oko stylinga, niti koreografije", nastavlja Neda i dodaje kako je Nikol od samoga početka planirala s menadžerom grupe Feminnem Dževadom Zahirovićem krenuti u solo vode. "Njihov plan bio je da Nikol ostane u bendu još oko godinu dana kako bi još nešto naučila od nas. To mi je sam Dževad rekao", tvrdi Parmać i dodaje kako ni dosadašnji menadžer Feminnema nije samoinicijativno napustio djevojke.

I nova članica je brineta

"Dževada od početka ljeta namjeravamo otpustiti jer se pričalo kako je prijetio nekim ljudima po gradu u naše ime, zbog čega su nam propala sudjelovanja na nekim festivalima. O tome koliko je dobar menadžer bio neću ni govoriti. Dovoljno su rekli mnogi koji su ga prije nas otpustili, a jedna od njih je i Žanamari Lalić. Još jedan od razloga bila je i naša želja da Nikol ima veći honorar, što bismo joj omogućile Dževadovim otpuštanjem. Menadžerski posao bih preuzela ja, a ona i s većim honorarom ne bi imala nikakvih dodatnih obaveza", objašnjava Neda i dodaje kako je Bulat posljednjim istupima u medije najvjerojatnije htjela osigurati publicitet pred svoj prvi singl.

"Ono što me najviše vrijeđa su tvrdnje kako Nikol da nije imala dovoljno prostora u pjesmama. Vjerojatno se misli na pjesmu 'Poljupci u boji' s kojom smo nastupale na Dori, ali za to postoji sasvim razumno objašnjenje. Naš producent koji bira pjesme odlučio je kako njoj taj dio najbolje stoji te da refren jednostavno nije u njezinom rasponu. On je i inače jedini koji ima pravo glasa prilikom odabira pjesama", kaže Parmać i naglašava kako su jedan od najvažnijih razloga za prekid suradnje s Nikol Bulat laži koje su se stalno vrtjele oko grupe.

"Pamela i ja smo prozivane kao robovlasnice i to nam je veoma narušilo imidž. Ovo radimo jer volimo stvarati glazbu i uveseljavati ljude. Medijski naslovi u stilu 'Nešto je trulo u državi Feminnem' sada su prošlost jer sve što je bilo trulo je izašlo - Nikol Bulat i Dževad Zahirović. Naći ćemo novog menadžera i uskoro predstaviti novu članicu koja je, vjerovali ili ne, brineta", zaključila je Neda.

Pročitajte više