Nema razloga da mrzite Justina Biebera, njegov otac je gori

Foto: Instagram

TEEN zvijezda osvojila je obožavateljice još s prvim singlom prije nekoliko godina, no s velikim brojem fanova stigao je i još veći broj njegovih "hejtera". No nije Justin kriv za to. Kao što se mnogi američki mediji slažu, još je veći krivac njegov otac Jeremy Bieber.

Loša reputacija koja prati njegovog sina, nije ništa u usporedbi s njim. Zadnja u nizu kontroverza bio je komentar oca na sinov muški ponos nakon što su Justinove paparazzo fotke obišle svijet. 


No, nije to ništa novo. 40-godišnji Jeremy prošle je godine napravio štetu od 12 tisuća dolara u stanu u kojem je živio u Kanadi – njegov sin tek je kasnije izazvao skandal s aferom bacanja jaja na kuću u Hollywoodu. A sjećate li se slučaja kada je Justin bio uhićen zbog sudjelovanja na automobilskim trkama? Pa upravo je njegov otac bio glavni organizator toga.


U medijima je kružila i vijest kako su otac i sin nakon jednog putovanja toliko pušili marihuanu, da su piloti njihovog privatnog aviona morali nositi maske s kisikom kako bi mogli raditi svoj posao i sigurno ih dovesti na odredište.

I Jeremy ima problema sa zakonom. Nakon svađe s jednom djevojkom, podigao je ruku na nju i slomio joj vilicu. Na kraju, za prekršaj nije odgovarao već joj je platio tisuću dolara za šutnju. No, što i očekivati od tipa koji je ostavio trudnu djevojku.

Justinova mama odgojila ga je sama, a kada se on proslavio, brže bolje se i vratio u njegov život. Ima još dvoje djece, te uživa u pažnji koju dobiva zahvaljujući svojem slavnom sinu. 

 

Pročitajte više