Neven Ciganović o svadbi Mamićevih: Izvana Dior, iznutra folklor!

I MODNOM povratniku iz Amerike, Nevenu Ciganoviću, dodijeljen je medijski prostor kakav jedan plastični celebrity i zaslužuje - blog pod nazivom "Plastik Fantastik", gdje Neven više manje redovito iznosi svoj pogled na šaroliki hrvatski estradni svijet. Nakon što je od zajedničkog reality showa Nevena i Marka Grubnića ostalo samo u arhivi hrvatskih tabloida, a od showa izgleda nećmo vidjeti ni slovo "s", Neven se obrušio na pisanje i udjeljivanje zajedljivih komentara zvijezdama i inim facama.

Thomphson i Mišo na stylish vjenčanju? Ha, ha, ha!

Nogomet mu ide na živce, ali izgleda da ni nogometna vjenčanja Nevenu nisu posve draga. "U skladu s početkom Eura 2008, održala se i svadba godine, ona Mamića i Kravićke. Bila je skromna kako su i obećali, potrošili su nešto više od milijun kuna, a Monika je zasjala u Valentinovoj vjenčanici od 60 tisuća kuna. Siguran sam da je i on imao neko dizajnersko odijelo. Sve je upućivalo na to da će to biti jedno od onih stylish vjenčanja, kad tamo goste su zabavljali Thompson i Mišo. Po ne znam koji put se ponovilo ono, izvana Dior, iznutra folklor", Neven je izrazio svoje nezadovoljstvo slavljem Mamićevih.

Severina Madonna? Malo sutra!

Neven se obrušio i na Seve Nacionale, za koju pak tvrdi kako je u najmanju ruku - zastarjela. "Hrvatska Madonna? Halo? Madonna je snimila pornić prije nego što se bacila na pjevanje, a s Crkvom je u nesporazumu još od 80-tih", smatra Neven, koji je u strahu kako bi Seve sad mogla usvojiti i malog Afrikanca, pa da dojam bude potpun. Da je kojim slučajem (?) neven završio u Farmi, nije teško procijeniti kojem bi se klanu priklonio - onaj "Mrzim Rafu" sigurno bi mu bio u vrhu poželjnih. "Inače mi ful idu na živce osobe koje teže tome da se svide svima i kojima kao šatro svi odgovaraju. Malo sutra! Baš taj Rafo kojem su svi na farmi bili 'extra', gle čuda, nikad nije imao problema s nominacijama i kad je trebalo izabirati sluge, s lakoćom se rješavao svojih protivnika bez ikakvog ustručavanja. A kad je došao i taj trenutak da i on jednom mora biti sluga, pokazao je svoje pravo lice, i popizdio".

V.V.
Foto: Index

Pročitajte više