Nevena Rendeli požalila se na problem s kćeri, savjet obožavateljice je zgrozio

Foto: Instagram

KAD majka na internetu napiše "Savjeti su dobrodošli", mora biti spremna na lavinu različitih ideja i komentara. Tako je i 38-godišnja Nevena Rendeli Vejzović spremno odgovorila na jedan od komentara na svom Instagram profilu, a tiče se kažnjavanja djece batinama, teme oko koje se oduvijek lome koplja.

"Slatki su jako, jel' da, za pojest. E pa jučer kad je jedna blizanka imala takav tantrum u autu na autoputu da sam mislila da ima epileptički napadaj, nije mi uopće bilo slatko. Dapače, nisam znala što učiniti! Pročitala sam sve stručne savjete na tu temu ali iskreno nijedan mi nije uspio, mame s iskustvom ili stručnjaci koji znate za nešto što u takvim slučajevima pali, dobrodošli su savjeti!", napisala je voditeljica ispod slike i nesvjesno otvorila Pandorinu kutiju.

U moru savjeta, naime, našao se i jedan koji uključuje batine. "Sad me sve mame razapnite, ali pitam vas kako se zvalo 'stanje' dok smo mi bili mali tamo sedamdesetih osamdesetih godina i kad smo se bacali po podu? Mene je moja mama jednostavno istukla i 'tantrum' je čudom nestao. Da se razumijemo, nisam za batine i kuhače i ostali kuhinjski pribor, ali moj mali je samo jednom imao 'tantrum', dobio je po g..... i otad, kad tako počne urlati ili se bacati samo počnem brojati i, gle čuda, na dva se digne i 'tantrum' nestane", napisala je jedna pratiteljica i izazvala lavinu reakcija, pa i burnu raspravu s Nevenom.

"Ne znam koliko vaše dijete ima godina, ali savjetovati nekome da dvogodišnje dijete lupi po guzi i čvrsto se držati toga kao da će to pomoći jer je pomoglo vama i vašim prijateljicama je ili jako glupo jer i sami znate da dvogodišnje dijete ne razumije što to znači, ili je jako tužno, jer svi znamo da jadno dijete nije prestalo urlati zbog malo po guzi", odgovorila je Nevena i očito razljutila svoju pratiteljicu.

"Moje dijete ima 3 godine i nikome NIKADA nisam savjetovala da svoje dijete lupa po guzi! Vi kao da ne želite pročitati moje komentare već ste se 'zalijepili' za batine koje je dijete dobilo JEDNOM! Tražili ste iskustva mama koje Vas prate i moje ste dobili", uzvratila joj je pratiteljica.

U raspravu je nadalje utrošeno nevjerojatno puno slova, tagova i argumenata, ali Nevena je na to očito bila spremna. Jer, vratimo se na početak priče, sama je druge mame u virtualnom svijetu upitala za savjet. A to nikad nije dobro završilo.

*Index koristi third party aplikacije za realizaciju anketa, kako bi smanjili mogućnost manipulacije anketom od strane korisnika, ali i potpuno odagnali mogućnost Indexovih manipulacija rezultatima. Svejedno, online ankete ne mogu se smatrati znanstveno utemeljenima, niti vjerodostojno predstavljaju većinu hrvatske populacije. Index, naime, relativno rijetko posjećuju potpuni idioti, koji pak u ukupnoj hrvatskoj populaciji imaju značajan udio.

Pročitajte više