Nevjerni suprug Sandre Bullock: Kajem se zbog tuge i neugodnosti koju sam priuštio svojoj obitelji

IAKO je Oskarovka Sandra Bullock već iselila iz doma u kojem je živjela sa suprugom, Jessejem Jamesom, čini se da se nevjerni voditelj još uvijek ne može pomiriti s tim da mu se bliži razvod braka. Naime, suprug glumice danas je viđen u blizini škole koju pohađaju njihova djeca gdje su ga "ulovili" paparazzi te zabilježili da nestašni Jesse još uvijek na ruci nosi vjenčani prsten.

Također, suprug Oskarovke danas je putem magazina People uputio ispriku svojoj supruzi i djeci. "Samo je jedna osoba koju treba kriviti, a to sam ja. Napravio sam to zbog svoje jadne procjene da prihvatim sve loše što mi se nađe na putu. Taj postupak uzrokovao je bol i neugodnost mojoj supruzi i djeci zbog čega mi je neizmjerno žao. Zaista se kajem zbog tuge koju sam im priuštio i nadam se da će jednoga dana smoći snage u svojim srcima i oprostiti mi", stoji u priopćenju nevjernog Jesseja Jamesa.



Podsjetimo, jučer se oglasila manekenka tetovaža, Michelle McGee, poznatija kao "Bombshell" te otkrila medijima da je spavala sa suprugom lijepe glumice. Kako tvrdi crnka, sa Jessejem je spavala barem dva put tjedno, punih deset mjeseci, koliko je trajalo snimanje filma "The Blind Side", a na aferu je pristala samo zato što joj je Jesse rekao da je razdvojen od supruge te da njihov brak postoji samo zbog medija.

Kada je saznala za nevjeru, Sandra je spakirala kovčege i iselila se iz doma kojega je dijelila sa suprugom. Da nije riječ tek o manekenkinoj potrebi za pet minuta slave dokazuju i poruke koje su razmjenjivali Jesse i Michelle, a ona ih je prodala jednom američkom tabloidu. Hoće li Sandra poput nekih drugih javnih ličnosti oprostiti suprugovu nevjeru, ne znamo, ali ne sumnjamo da ćemo uskoro dobiti odgovor i na to pitanje. 

Pročitajte više