Nevjerojatna jahta od 13 i pol milijuna kuna apsolutni je hit među oglasima

Foto: Index oglasi

SVAKI ponedjeljak za vas izdvajamo neke od najzanimljivijih i najgledanijih oglasa iz proteklog tjedna. Index Oglasi rastu iz dana u dan i imamo priliku predstaviti vam sve više atraktivnih oglasa.

Ovoga puta u našem izboru najpopularnijih oglasa tjedna imamo tri zanimljiva automobila, jednu zaista posebnu nekretninu i super luksuzni brod. Očuvani Golf IV, Yugo 45 u tip top stanju i žestoki BMW M3 skupili su najviše pregleda u kategoriji automobila, a imanje na osami na otoku Braču privuklo je velik interes svih koji traže idealno mjesto za provoditi godišnje odmore. Ipak, najveći hit tjedna je oglas za nevjerojatni Sessa Marine brod koji se prodaje za čak 1.830.000 eura. 

Provjerite koji su to oglasi ukupno pregledani preko 80 tisuća puta. 

5. VW Golf IV

Vlasnik moli sve zainteresirane da pažljivo pročitaju oglas, a to je i naša preporuka jer je zaista detaljno napisan. Golf IV iz 2001. godine dolazi s 1.9 TDI motorom, prešao je 215.045 kilometara i s obzirom na godište izgleda jako očuvano. Prodaje se za 26 tisuća kuna. 

4. Kuća na Braču

Ovo izgleda kao savršena lokacija za potpuni odmor. Kamena kuća nalazi se u osamljenoj uvali u Postirima na otoku Braču i okružena je zemljom od 10.000 metara kvadratnih. Jedna trećina zemlje je polje i to većinom masline, a u uvali je moguć i privez broda. Želite li kupiti ovu zaista posebnu nekretninu potrebno je izdvojiti 375.000 eura. 

3. Yugo 45

Evo idealne prilike za sve koji žele voziti legendarni Yugo 45. Ovaj očuvani primjerak prešao je samo 70.000 kilometara, a cijena od 7 tisuća kuna nije fiksna. Vlasnik tvrdi da auto dolazi bez potrebe za ikakvim ulaganjima te da je u tip top stanju.

2. BMW M3 

Pogledajte kakva zvijer se pojavila na našem oglasniku. BMW M3 E46 ima čak 343 konjske snage, prešao je 191.000 kilometara i ima Individual unutrašnjost. Iako se na našoj Facebook stranici povela rasprava o visini cijene ona i dalje iznosi 21 tisuću eura. 

1. Sessa Marine Fly 21 Gullwing

Imate 13 i pol milijuna kuna viška? Evo ideje kako ih potrošiti! Koncept inspiriran automobilskim svijetom dodatno pojačava temperament ovog ionako fascinantnog Fly 21 Gullwinga. Isplati se barem pogledati fotografije ovog nevjerojatnog broda.

Pročitajte više