"Neženja godine" Robert Kurbaša konačno pronašao djevojku

ROBERT KURBAŠA ima djevojku. Kako prenosi Stars, mladi glumac u vezi je s osobom koja još nije stupila na društvenu scenu u Hrvata, mladom Larom Ercegović, plavušom zaposlenom u Plivi. Doduše, fotografi novopečeni par nisu još nijednom uspjeli uhvatiti kako izmjenjuju nježnosti ni dati nam ultimativnu potvrdu ove nove poluestradne veze, ali golupčići su viđeni u šetnji u centru grada, a prema riječima prisutnih, njihov odnos je itekako prisan.

Robert Kurbaša se iz slabo praćenog glumca brzo transformirao u zvijezdu i simbol muškosti nakon što ga je Severina odabrala za partnera u svojem spotu "Haljinica boje lila".

A da mašta o svjetskim angažmanima, splitski glumac nikad nije skrivao. Često naglašava kako mu je intima svetinja te kako se ne vidi kao seks-simbol. "Da, imam ponuda, najradije bih snimao filmove A-produkcije, i to samo one scenarije i uloge koje bi me inspirirale i u koje bih vjerovao. Međutim, situacija je takva da tržište regulira pravila, a mi smo mala zemlja i sapunice su nužno dobro. Domaći, izvozni proizvod koji njeguje jezik i kulturu", ispričao je nedavno o svojem mogućem pohodu na Hollywood, u kojemu ga, nadamo se, nova ljubav neće spriječiti.

Pročitajte više