Nickelodeon`s Awards: Klinci izabrali najdraže glumce i pjevače

SINOĆ su u Los Angelesu djeca izabrala sebi omiljene glazbene i filmske zvijezde na 23. Annual Nickelodeon`s Kids` Choice Awardsu. Najbolji glumac, po izboru klinaca, je Taylor Launter iz "Sumraka", a najbolja glumica Miley Cyrus iz "The Hannah Montana Movie". Djeca najviše vole slušati repera Jay-Z-ja, a omiljenom pjevačicom proglašena je Taylor Swift. Najdražim TV glumcima proglašeni su Selena Gomez i Dylan Sprouse.

Na dječjoj dodjeli nagrada tepih slavnih nije crven, već narančast, a po njemu su sinoć šetali: Will Smith, Jackie Chan, Robert Downey Jr., Chris Rock, Zoe Saldana, Tyra Banks, Rihanna, Katy Perry, Rosario Dawson, Dev Patel, Justin Bieber, Jonas Brothers i mnogi drugi.

Pjevačica Katy Perry na dodjeli nagrada pretrpjela je pravu dječju podvalu. Dok je otvarala kutiju s imenom najbolje glumice, kutija je eksplodirala i prekrila je zelenom želatinom. Iako je pjevačica znala da joj se te večeri nešto sprema, zelena eksplozije ipak ju je iznenadila, no na šalu se nije naljutila, već dobro nasmijala.

Za glazbeni dio zabave te večeri pobrinuli su se Rihanna i Justin Bieber, a sin Willa Smitha, Jaden, koji promovira svoju ulogu u novoj verziji filma "The Karate Kid" demonstrirao je svoje borilačke vještine.

Pročitajte više