Nicole Kidman o seksu učila s video kaseta

KRALJICA crvenog tepiha priznala je, pričajući o djetinjstvu, kako je o seksu i drugim bitnim životnim stvarima učila s video kaseta koje su njoj i njezinoj sestri Antoniji donosili otac biokemičar i majka, medicinska sestra. Kako kaže, šokirala se kad je kao djevojčica vidjela par na televiziji kako uživa u ljubavnim igricama.

Holivudska ljepotica imala je, priznaje, sasvim neobično djetinjstvo jer je sve podatke bitne za daljnji život dobivala s video kaseta koje su njezini roditelji, oboje zaposleni u zdravstvu, smatrali vrlo važnima za odgoj djece. "Sestra i ja bismo napisale zadaću, pomagale u vrtu, a onda bi sjele u dnevni boravak i gledale video. Nismo, poput druge djece, gledale komedije, već edukativne filmove", priznaje Nicole Kidman.

Glumica je medijima ispričala i kako je pola života provela "gotovo slijepa", sve dok se nije odlučila na lasersku operaciju vida. "Ne mogu vjerovati da sam sve te godine provela u magli... Sad konačno primjećujem kad me ljudi gledaju, a nekad i mahnem osobi koja mi se osmjehne. To mi je postalo pravilo otkad sam progledala", iskreno će glumica.

S Keithom ipak sve u redu?

Ovih dana američki mediji opet pišu o problemima koje ima sa suprugom Keithom Urbanom, country zvijezdom koja je u novinama više zbog alkoholizma nego glazbe. "Svaki brak nailazi na poteškoće pa tako i naš. Ipak, s nama je sve u redu, a kvazi-priče izmišljaju zlonamjernici", odlučno će Nicole.

D.K.

Pročitajte više