Nicole Kidman "začarala" australske olimpijce i osigurala im zlatnu medalju

GLUMICA Nicole Kidman pozlati sve čega se dotakne - nakon što je u zadnje vrijeme odigrala uloge u nekoliko zapaženih kino hitova, sretno se udala i suprugu Keithu Urbanu rodila kćer Sunday Rose. No, lijepoj australskoj glumici pripisane su i zasluge za jedno u nizu olimpijskih odličja i to za zlatnu medalju koju su osvojili australski jedriličari.

Nicole je, naime, neposredno prije nego što su australski jedriličari Malcom Page i Nathan Wilmot izašli na more telefonski nazvala Malcoma Pagea kako bi dečkima zaželjela sreću i osvajanje odličja - te ih tako "telefonski začarala". Page je ispričao novinarima kako je neposredno prije utrke, dok je bio na doručku u hotelu primijetio kako ga netko zove na mobitel, ali kako je poziv bio upućen s njemu nepoznatoga broja, nije se javio. Nekoliko minuta kasnije shvatio je da se radi o Nicole Kidman. "Jeo sam i vidio kako me netko zove, a broj mi nije bio poznat pa se nisam javio. Nakon nekoliko minuta primio sam poruku od Nicole Kidman u kojoj nam je glumica zaželjela sreću u Pekingu i osvajanje medalje. Odmah nakon toga sam je nazvao da joj zahvalim i samo sat vremena nakon telefonskog razgovora već smo osvojili zlatno odličje. Poslije smo se šalili kako nas je Nicole Kidman začarala", Page je ispričao nakon pobjede.

"The Australian" obiluje seksi scenama između Nicole i Hugha Jackmana

Page je dodao i kako je Kidman bila oduševljena kada su joj rekli kako je "The Australian" ime broda s kojim su se natjecali - dečkima je, naime, običaj nazivati brodove prema imenima filmova, a "The Australian" je naziv filma koji Kidman upravo snima - tako da je Nicole zaista i bila član posade, na neki način, objasnili su. Riječ je o novom filmu u kojem je Nicole partner Hugh Jackman, kostimiranoj ljubavno-ratnoj priči smještenoj u vremensko razdoblje Drugog svjetskoga rata - film obiluje vrućim seksi scenama između Nicole i Jackmana, a osim što dočarava tipičnu ljubavnu bajku, priča i povijesnu o napadu japanskih vojnih snaga na sjeverno područje Darwina, koji se u povijesti često opisuje kao "australski Pearl Harbor" te u kojoj je život izgubilo 243 civila i vojnika, a više od 400 ljudi bilo je ranjeno.

"Film je romantičan i pustolovan, super je", komentirao je Hugh Jackman, a Nicole Kidman ovo je svojevrsni povratak na poznati teren - osim što se snimao u rodnoj glumičinoj Australiji, film je režirao Baz Luhrmann, čovjek koji je režirao slavni mjuzikl "Moulin Rouge" u kojem je Nicole dokazala da osim što zna glumiti, zna i pjevati.

V.V.
Foto: Daily Mail

Pročitajte više