Nikolina Ristović se okrenula poslu? Objavila fotke sa snimanja za estetsku medicinu

Foto: Instagram

ČINI SE da se Nikolina Ristović posvetila poslovnim obavezama. Bivša voditeljica oglasila se na Instagramu te objavila fotografije sa snimanja koje je, čini se, odradila za jednu riječku ordinaciju dentalne i estetske medicine.

"Ovako sam se od sada odlučila osjećati! Znam da će biti uspona i padova, teških trenutaka, boli, ali i veselja... Život teče", započela je u objavi.

"Znam tko ne bi želio da se zatočim u tuzi i u zamci predavanja sudbini, i znam tko ne bi želio da utihnem. Zadužena sam doživotno biti borac za one koje su to zaslužile. I znam da bi moj suprug to blagoslovio… I tu sam, oslonac i stijena kada god zatreba, o koju će se razbiti sve loše misli i nakane", poručila je.

"Istina je prava vrijednost. Često čudnija od fikcije, ali to je zato što je fikcija u obavezi da se drži vjerojatnosti; istina nije. Ponavljanje ne pretvara laž u istinu, ponekad se to zaboravlja", poručila je.

Čini se da je Nikolina s ordinacijom dogovorila suradnju jer se i na njihovim stranicama mogu pronaći njene fotografije te "iskustvo" s tretmanima.

>>Nikolina Ristović pokazala što joj je susjed ostavio pred vratima: "Za rastanak..."

Srbi pišu o navodnim financijskim problemima

Podsjećamo, ovih dana pojavili su se napisi da se Nikolina nalazi u financijskim problemima jer su ona i pokojni suprug digli dva kredita za kuću u kojoj su planirali živjeti, a da ona nema novca za završetak radova.

"Sada je već veliko pitanje hoće li živjeti u ovoj kući koju radi. Kako se povjerila prijateljima, postoji mogućnost da ju iznajmljuje jer će život u njoj biti jako skup. Vidoje nije štedio kad je Nikolina u pitanju pa je i pristao na to da se ogroman novac uloži u kuću, za koju njegov otac tvrdi da ga je ubila. Radovi još nisu završeni, a pitanje je i kad će biti jer Nikolina trenutno nema tu količinu novca", rekao je izvor za Kurir.

Pročitajte više