Nina Badrić objavila fotku s Lučevom, Goran Bogdan "ljubomorno" komentirao

Foto: Instagram

NINA BADRIĆ nedavno se na Instagramu prisjetila suradnje s Leonom Lučevom i nahvalila poznatog glumca. No, više pozornosti od njene objave privukao je komentar Gorana Bogdana.

"Jedna predivna uspomena i divna suradnja sa najboljim Leonom. Sa snimanja spota za pjesmu 'Sanjam da smo skupa mi.' Leon Lučev fantastičan glumac i mentor. Najdraže snimanje video spota ikad", napisala je Nina uz fotografiju s Lučevom.

No, brzo se u komentarima javio Goran Bogdan koji je s Ninom surađivao na njenom spotu za pjesmu "Dan D". "A jeli?", napisao je Bogdan i prikupio lajkove Nininih pratitelja. "Nitko nikad kao ti", odgovorila mu je Nina i dodala emotikon srca.

Godine 2015. šuškalo se da su Bogdan i Badrić u vezi nakon što se on pojavio u spotu za njezinu pjesmu "Dan D". Pjevačica je i tada objavila njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu, no nagađanja o vezi ni Goran ni Nina nikada nisu potvrdili ili demantirali.

U veoma su dobrim odnosima, a Nina je to početkom godine potvrdila njihovom zajedničkom fotografijom uz koju je napisala: "I tako shvatiš... Da nije važno imati gomilu ljudi oko sebe. Važno je imati one prave". Fotografiju je u međuvremenu izbrisala.

Bogdan je danas u vezi sa srpskom glumicom Jovanom Stojiljković, inače bivšom curom košarkaša Bogdana Bogdanovića.

Pročitajte više