Nina Morić u vezi sa srpskim košarkašem?

ČINI se da je Nina Morić riječ "pauza", koju je njezin suprug Fabrizio Corona upotrijebio opisujući njihov trenutni odnos, krivo shvatila, jer je, po pisanju talijanskog časopisa Chi, srce otvorila Marku Jariću, srpskom košarkašu koji igra u SAD-u. I dok Corona tvrdi da su njih dvoje dugogodišnji prijatelji, fotografije pokazuju suprotno, a Corona se brine da bi Nina u SAD mogla odvesti i njihovog četverogodišnjeg sina Carlosa.

Marko Jarić često se družio s nekad sretnim bračnim parom, a nakon medijske pompe i "pauze" koju su Nina i Fabrizio uzeli, odlučio se, po svemu sudeći, prikloniti zagrebačkoj ljepotici. Osim dugogodišnjeg prijateljstva, još im je nešto zajedničko - i Marko pažnju medija privlači prvenstveno provodima i privatnim turbulencijama, a tek onda poslovnim uspjesima.

Novi glazbeni početak preko bare

Atraktivna manekenka još se nije izjasnila o novoj ljubavi, kao ni o pjevačkim planovima. Naime, priča se da je u SAD stigla na dogovor s glazbenim producentima od kojih očekuje da od nje naprave novu pjevačku zvijezdu. Kontakte je za to skupljala godinama, još od 1996. godine kad je upoznala Rickyja Martina i glumila u spotu za pjesmu "Livin' La Vida Loca".

"Trenutno se Nina i ja odmaramo. Imamo problema, griješio sam, a sad pokušavamo zadržati dobre odnose. Nismo zajedno, ali nismo ni odvojeni", izjavio je nedavno Fabrizio Corona o odnosu sa suprugom koja ga je ostavila nakon što se našao u središtu skandala s ucjenjivanjem poznatih Talijana. I Nina je u nekoliko navrata izjavila kako "još uvijek" nešto osjeća prema suprugu, no osjećaje je, čini se, ovog puta konačno usmjerila na nekog novog.

D.K.
Foto: Chi

Pročitajte više