Nini Morić i Fabriziu Coroni u braku "cvjetaju ruže"

HRVATSKA manekenka i starleta Nina Morić odmor provodi na otoku ljubavi, Capriju, u društvu svojeg supruga, kriminalca Fabrizia Corone i starijeg bračnog para. Nina i Fabrizio su svojem braku, izgleda, odlučili dati još jednu šansu, jer iako je manekenka u zadnje vrijeme često izjavljivala "kako nema pojma što je s Fabriziom", fotografije sa zajedničkog ljetovanja posvađanog bračnog para jasno pokazuju kako Fabrizio i Nina još uvijek svojem braku nisu spremni reći "doviđenja".

"Nemam pojma gdje je Fabrizio"

Nina, koja je Hrvatsku posljednji put posjetila tijekom Radijskog festivala u Opatiji, na kojem je uz Vanju Rupenu, bila posebna gošća, tada nije htjela otkriti je li opet u vezi sa bivšim suprugom Fabriziom Coronom koji joj se putem medija nekoliko puta ispričavao, tražio je oprost i pozivao je da mu pruži još jednu priliku. Manekenka je tada naglasila kako svo slobodno vrijeme provodi sa najvažnijim muškarcem u svojem životu, 8-godišnjim Carlosom koji je plod njezine ljubavi sa kriminalcem Fabriziom. Ipak, Nina se nekoliko puta izjasnila kako je obitelj za nju svetinja, te je, prema navodima talijanskih medija, svojem suprugu odlučila dati još jednu šansu.

Par je pomirenje potražio pod okriljem Caprija, otoka smještenog nedaleko od Napulja, gdje dane krate plivajući, šopingirajući i posjećujući ekskluzivne restorane, dok su noći rezervirane za razuzdane zabave, kakvih ni u njihovom zajedničkom domu nikada nije nedostajalo.

Nina Morić i Neven Ciganović: Hrvatski kralj i kraljica plastike

Manekenka, koja je vrhunac svoje karijere imala zbog pojavljivanja u spotu pjesme "Livin' La Vida Loca" Rickyja Martina, nerijetko se u medijima pojavljuje u pretežno golišavom izdanju, a u posljednje vrijeme česta je meta podrugivanja javnosti zbog pretjeranih estetskih korekcija na licu čime je opravdano preuzela titulu "hrvatske verzije Michaela Jacksona", uz Nevena Ciganovića, naravno. Nekadašnja ljepotica podvrgla se tolikim operacijama da joj je lice postalo toliko ukočeno i zategnuto da više nije u stanju napraviti niti jednu grimasu.

V.V.
Foto: corrieredelmezzogiorno.corriere.it

Pročitajte više