Nives Celzijus dovela Dinu Drpića do bankrota?

ZBOG života na visokoj nozi i djevojke koju je morao obasipati skupim poklonima, Dino Drpić se našao u financijskim problemima. Od Dinama već mjesecima nije dobio ništa, pa se okrenuo kamatarima, koji bi ovih dana trebali doći po svoje. Nives je još jednom pokazala da je ljubav jača od svih problema, pa će najavljeno vjenčanje financirati sama. I valjda na kraju ipak dobiti taj Mercedes koji joj je Dino obećao.

Kako pišu 24sata, Drpić od Dinama već mjesecima nije dobio ugovorne rate od godišnjeg honorara. Prošle je godine pak na ime ugovornih rata od kluba inkasirao oko milijun kuna u brutu, na koje nije plaćao PDV ni doprinose.

Trebalo je držati korak sa zahtjevima svoje djevojke, koju je između ostalog vodio na romantični odmor u Rim na kojem se ona jako naljutila kada joj nije htio kupiti haljinu vrijednu nekoliko tisuća eura, pa ju je jadni Dino, radi mira u kući, na kraju ipak kupio. Obećao joj je i novi Mercedes, čime se ona rado hvalila.

Tako mu nije preostalo ništa drugo, nakon što mu je menadžer odlučio prestati posuđivati novac, nego se obratiti kamatarima od kojih je posudio 20 tisuća eura. Nije poznato što im je obećao u slučaju nevraćanja duga, ali ga sada čeka vraćanje duga njima kao i porez.

Nives pak i dalje stoji uz njega i spremna je svima pokazati kako je njihova ljubav prava. Tako će sama, od svojih honorara, financirati put u Las Vegas i vjenčanje. I onda se nadati boljim danima i lipnju, kada bi Mercedes napokon trebao stići.

Pročitajte više