Nives Celzijus trudna?

NIVES CELZIJUS i njen zaručnik Dino Drpić navodno će još ove godine postati roditelji. Iako ona nije htjela pričati o tome, izjave njenog novog menadžera dale su naslutiti da je to istina.

Kada su novinari Extre nazvali Nives kako bi potvrdili ono o čemu se već neko vrijeme priča, na njen mobitel se javio njezin novi menadžer Vlatko Brezac koji je zadužen za dogovaranje intervjua i izjava.

Premda nije bio iznenađen pitanjem o trudnoći, rekao je da sa svojom štičenicom mora razgovarati o tome želi li dati intervju. Naglasio je kako i drugi mediji od njega traže da istupi s tom vijesti.

"Za otprilike dva mjeseca, kada se planira veliki izlazak novoga glazbenog albuma Nives Celzijus, Dino i Nives ponovno će istupiti u javnost. Vi napišite da vijest o trudnoći nisam ni demantirao niti potvrdio." – rekao je Brezac za Extru.

Nekoliko dana ranije Nives je pozirala za Extru u košuljici koja je dala naslutiti trudnoću. Bilo kako bilo, cura puni novinske stupce bez problema. A ljubav joj pritom izgleda uopće ne pati.

Pročitajte više