Nives savjetuje wannabe suprugama nogometaša: Budite kurve u krevetu!

NAJPOPULARNIJA supruga nogometaša u Bundesligi i novopečena kolumnistica Nives Celzijus u ovotjednoj kolumni u Bildu je odlučila dati nekoliko savjeta djevojkama koje žele upecati zgodnog i uspješnog nogometaša. Cijeli proces je objasnila u osam točaka, zato djevojke pažljivo slušajte. "Nogometaši su vam lovci na trofeje, kako na terenu tako i izvan njega. Baš zbog toga su oni težak plijen za žene. Teško ih je osvojiti, a još teže zadržati", objasnila je Nives na početku kolumne.

"Nikako ne smijete iz prošlosti imati avanturu s nekim njegovim suigračem"

Budući da prvi savjet glasi: "Morate biti mlade, bez problematične prošlosti i ne smijete imati avanturu s nekim njegovim suigračem", čini se kako Nives wannabe suprugama nogometaša savjetuje sve ono u čemu je i sama griješila. "Morate biti neotkrivene, nešto sasvim novo njemu i njegovim kolegama. Također bi bilo dobro da ste djevice, ali mogu proći i žene koje su imale najviše tri ozbiljne veze", nastavlja Nives.

"Nikada, ali baš nikad ga nemojte zamarati s pitanjima poput 'gdje si bio' ili 's kim si bio'"

"Ako ste već imale burnu prošlost, najbolje da to odmah priznate jer njima treba iskrena žena. Život i prošlost supruge nogometaša je jednako bitna kao i njegova. Samo je pitanje vremena kada će istina izaći na vidjelo", savjetuje kontroverzna pjevačica, spisateljica i kolumnistica koja dodaje da je najbolja taktika vrlo teška, ali jako isplativa. "Prezentirajte svoje seksualne avanture kao najveće greške u životu koje ste napravili dok ste bile lude i mlade."

"Nikada nemojte dopustiti da vas osvoji do kraja. Tada ćete postati već isprobani teren za njega i nećete mu više ništa moći ponuditi kako bi ga zadržali", treći je savjet koji je Nives Celzijus dala ljubiteljicama nogometaša, a u četvrtom piše kako ljubavni izljevi također mogu odbiti vašeg već osvojenog nogometaša. "Nikada, ali baš nikada ga nemojte zamarati s pitanjima poput 'gdje si bio', 's kim si bio'. To je strogo zabranjeno", naglasila je Nives koja priznaje da su oni skoro najtraženija "roba", ali da tu činjenicu treba ignorirati.

"Kada izgubi utakmicu priuštite mu dobar seks"

Peti savjet pomalo nalikuje na onaj tijekom vjenčanja: "I u dobru i u zlu". "Podržite ga u teškim situacijama, zanimajte se za njegovu igru i probleme. Kada izgubi utakmicu priuštite mu dobar seks, a kada pobjedi hvalite ga", napisala je. "Budite kurva u krevetu! Nogometašima je seks jako važan. Također često unosite česte zanimljivosti i novosti u vaš seksualni život. Nemojte biti dosadne i neiskusne", napisala je Nives koja na tom području, kao što je i sama priznala, ima puno iskustva.

"Nemojte ga zamarati pitanjima o braku ili djeci. To će ga prestrašiti. Oni misle kako sve žene žele biti supruge nogometaša i da je svakoj to ispunjenje snova", napisala je kontroverzna kolumnistica koja za kraj savjetuje ženama da ne budu skromne. "Pogrešno je odbijati skupe poklone. Prihvatite i tražite još. Mora vam na neki način dokazati da misli na vas. To je sve! Želim vam dobru zabavu sa zvijezdama!"

A.M.
Foto: Index, FHM, Drago Sopta (Cropix)

Pročitajte više