Njonjo voli plesati, ali nije jedini. Ovi domaći političari su mu opasna konkurencija

Screenshot: YouTube/Facebook

NAKON što se internetom proširila snimka Gordana Jandrokovića Njonje kako pleše na tehno glazbu u klubu u Malinskoj, odlučili smo vas podsjetiti da on nije jedini naš političar koji voli "zatancati".

Andrej Plenković

Tko bi mogao zaboraviti na plesno umijeće Andreja Plenkovića koje je pokazao kada je u Vinkovcima na svečanom mimohodu Vinkovačkih jeseni zaplesao šokačko kolo.

Plenković se uhvatio u kolo te krenuo poskakivati i plesati prateći dvije sudionice u tradicionalnim nošnjama koje su ga okruživale. 

Premijer zaplesao šokačko kolo

PREMIJER ZAPLESAO ŠOKAČKO KOLO Vinkovačkim ulicama prošlo je više od 4.500 članova iz 76 folklorne skupine, 30 konjskih zaprega i 20 jahača, sudionika 53. Vinkovačkih jeseni. Na kraju mimohoda svi su zaplesali, a pridružio im se i Andrej Plenković. Više > https://bit.ly/2MB9Kx8

Objavljuje HRT Vijesti u Nedjelja, 16. rujna 2018.

Zoran Milanović

Naravno, spomenuti Plenkovića, a Milanovića ne, bio bi propust. Predsjednik Hrvatske pokazao je da voli feštati kada se u veljači ove godine opustio na rođendanu rođaka Ante u Glavicama kod Sinja.

Milanović je iz sveg glasa s rodbinom pjevao Večeras je naša fešta, dok je rođak rezao rođendansku tortu. Kad je na red došao stih "ko ne piva, Dalmatinac nije", Milanović je digao i ruku u zrak. 

 

Željko Kerum

Dok je pandemija koronavirusa bila na vrhuncu, Željko Kerum se, unatoč mjerama, zabavljao na tulumu u svojoj konobi u društvu sudaca Županijskog, Općinskog i Upravnog suda u Splitu.

Osim sudaca i domaćina, tu je bio i Ivica Mornar, bivši Hajdukov nogometaš, koji je slavio rođendan, te još nekoliko uzvanika. Kerum se pred gostima nije sramio te je s njima i zaplesao, a kako je to izgledalo, možete pogledati u videu.

Kolinda Grabar Kitarović

Kako zaboraviti na bivšu hrvatsku predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović? Ne samo da voli plesati, ona voli i pjevati, a dok je Milan Bandić još bio živ, čak je za njega pjevala na proslavi njegovog rođendana.

Jednako je energična bila i nakon što je Hrvatska osvojila srebro na Svjetskom prvenstvu, a njen ples na tribinama postao je hit.

 

 

Vili Beroš

Vili Beroš je nakon izbora 2020. bio toliko sretan da je, kad se sa zvučnika zaorila Moja Hrvatska, počeo pjevati, pljeskati i energično cupkati. Doduše, vidjelo se da stihove baš i ne zna, iako je u tom trenu išao refren. 

Možda je pjesmu u međuvremenu naučio. Za plesanje nismo sigurni.

 

Vladimir Šeks

I za kraj, Vladimir Šeks.

Dobro raspoloženi Šeks nije mogao odoljeti kada je čuo taktove Despacita pa je pokazao osebujne plesne pokrete na podiju.

 

Pročitajte više