Novi trofej: Nezasitna Paris Hilton Cristiana Ronalda odvukla u krevet

TAMAN kad pomislite kako nas je razmažena plavuša Paris Hilton iznenadila svime čime je mogla, i kako joj više ništa nije preostalo, nađe se pokoji američki tabloid i uvjeri nas u suprotno, servirajući pikanterije iz privatnog života bogate nasljednice. Ovaj put, priča se, Paris Hilton je upecala Cristiana Ronalda, nogometaša koji je jučer upotpunio najveći transfer u povijesti nogometa težak vrtoglavih 94 milijuna eura svojim prelaskom iz Manchester Uniteda u Real Madrid. I navodno, to sve proslavio vrućom noći u krevetu najpoznatije svjetske starlete i neradnice.



Paris i Ronaldo upoznali su se, kako pišu svjetski mediji, u losanđeleskom klubu My House, a iskra između novopečenog(?) para navodno je odmah planula. Prisutni su tabloidima ispričali kako su ubrzo nakon susreta počeli "sočno žvaliti" te kako nisu mogli skinuti ruke jedan s drugoga. Također, osobe nazočne u restoranu ispričale su i kako je Paris, prije nego što se Ronaldo pojavio, izgledala očajno. "Sestre Hilton pojavile su se u restoranu oko deset sati i sjele na terasu. Paris nije bila u najboljem izdanju i raspoloženju, izgledala je skroz očajno. Popila je nekoliko koktela i cijelo vrijeme zavirivala je u mobitel", kažu.

Ronaldo prosječnu hrvatsku plaću zaradi za samo trideset i četiri minute

A kad smo već kod koktela, navodno je Ronaldo na njih tu večer potrošio više od dvadeset tisuća dolara, što je za proslavljenog nogometaša prava sitnica, ako se sjetimo kako mu, da bi zaradio prosječnu hrvatsku plaću, treba pune 34 minute.

Cik zore i široke smiješak na licu


Nakon što su se napili, Paris i Ronaldo produžili su do kuće Parisine sestre Nicky smještene u zapadnom dijelu Los Angelesa, gdje su ostali cijelu noć, a agilni paparazzi Ronalda su snimili oko pet ujutro kako napušta velebno imanje.

Modni gaf pokraj bazena

Ipak, izgleda da Ronalda razmažena bogatašica i nije nešto pretjerano umorila - već sutradan nogometaš se ustao vrlo rano te se na hotelskom bazenu pridružio svojem bratu i prijatelju koji ga prate tijekom boravka u SAD-u. Reakciju prisutnih obožavateljica možete samo zamisliti, a posebnu poslasticu koju im je Ronaldo priredio možete pogledati u priloženoj galeriji. Poznatom nogometašu kratke hlačice su se slijepile s pozadinom, te jasno ocrtale liniju Ronaldove guze, ne ostavljajući mjesta mašti. Cure, uživajte!

V.V.
Foto: JLP, TMZ

Pročitajte više