Novo ruho Christine Aguilere

NAKON velikog prijateljstva s Britney Spears slavna modna dizajnerica oduševila se njenom najvećom konkurenticom.

Donatella je nedavno izjavila "kako bi mogla umrijeti dok gleda Christinine spotove" i najavila da će sve popularniju pjevačicu koristiti u novoj reklamnoj akciji za svoju odjeću a prvo želi postati njena velika prijateljica kako bi bolje surađivale.

Aguilera se pojavila u prvom redu na Donatellinoj posljednjoj modnoj reviji u Milanu i rekla kako je strašno uzbuđena što će raditi s njom jer obožava sve krpice koje ona kreira.

Treba se prisjetiti da su i Britney i Christina zbog svoje obleke u brojnim anketama proglašavane najlošije odijevenim zvijezdama pa im očito ni poznata dizajnerica ne može previše pomoći.

Za najpoznatiju jetsetericu se šuška da je u ozbiljnim financijskim problemima pa je zbog visokih troškova na Pariškom tjednu mode mini reviju održala u svom butiku.

Možda će boljoj prodaji njenih modela pomoći pjevačica iste platinaste boje kose koja je s novim hitom "Beautiful" napokon uspjela skinuti rusku kontraverznu grupu "Tatu" s vrha engleske top liste.

Christina u posljednje vrijeme zadaje sve više udaraca svojoj velikoj "prijateljici" Britney.

Lažnu djevicu potukla je golišavim fotografijama u muškim magazinima, bolje prodaje nove albume, a sada joj je otela i Donatellu.

Britney je najviše zaboljelo što su engleski tabloidi zabilježili da se Christina nedavno u Londonu "dobro provodila" s njenim bivšim dečkom Justinom.

Pročitajte više