Christina Aguilera ima novog dečka

SUDEĆI prema novinskom članku u Sunday Mirroru, Christina Aguilera ima novog dečka. Riječ je o Darrenu Hajulu, kojeg je Christina upoznala na snimanju ‘Spidermana’, gdje je radio kao kaskader.

Zbližili su se dok je Christina bila u Londonu kako bi promovirala singl ‘Dirrty’. Iz povjerljivih krugova procurila je informacija da ta veza i nije 100% ozbiljna, ali da im je lijepo zajedno.

Kad smo već kod Christine, znajte da su ona i Justin Timberlake objavili da će ujediniti snage i pokrenuti ljetnu turneju ‘Justified and Stripped’ po Sjevernom Americi.

Na njihovom koncertnom rasporedu naći će se 45 nastupa. Cijela koncepcija osmišljena je oko nastupa u velikim američkim gradovima kao što su New York, Los Angeles, Miami, Chicago, Detroit, Philadelphia i Boston.

”Tako se veselim što opet idem na turneju i što ću nastupati za svoje obožavatelje” naglasila je Christina, te dodala: “ ...veselim se tome što ću raditi sa Justinom. Zajedno ćemo napraviti neviđeni show. Pripremite se. To svakako ne smijete propustiti.”

Usput budi rečeno, Aguilera je sama ko-producirala svoj posljednji album ‘Stripped’, koji je već dostigao vostruku platinastu nakladu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara