O čemu ste ono sanjale? Dolazi nešto što će vas držati svježima cijeli dan

Foto: Press

HRVATSKA Parfemska Kuća, naš jedini domaći mirisni brend, sprema pravo osvježenje za nadolazeće ljeto! Prateći svjetske trendove i sami smo ponovo popularizirali nekadašnji must have proizvod, a riječ je o takozvanom Body Mistu ili mirisnoj vodici.

Idealna je za vruće dane bilo kao miris, osvježenje, ma ustvari baš je savršen spoj tih dviju stvari. Osim što je intenzitetom mirisa svježija od klasičnog parfema, a time i ugodnija za nošenje pogotovo kad vani prži, sadrži puno veći postotak vode pa ima i hidratizirajući učinak. A to je upravo ono što nam treba kad temperature podivljaju.

Njihova prva kolekcija Body Mista ima prigodno ime LA VIE i doslovno će vas vratiti u život sa svoja četiri očaravajuća mirisa! Zamamni Biosu će vas baš poput poljupca uzbuditi svojim notama frezije, božura, đurđice. Belle Âme osvježiti će i dušu i tijelo svježim notama limuna, zvončića, bambusa i bijele ruže. Ma beaute će istaknuti vašu ljepotu mirisima badema, vanilije, ruže i breskve. Chérie će biti draga vama koje volite jagode, naranče, voćne note, iris, ljubičice....

Osim super svježim mirisima, ove mirisne vodice zavode i izgledom. Dolaze u cijelom spektru duginih boja, samo puno nježnijeg intenziteta. Body Mistevi iz kolekcije LA VIE Hrvatske Parfemske Kuće već su oduševili i naše popularne influencerice koje su iz prve ruke, od parfumera Tomislava Vrbanca doznale sve o tom ovoljetnom must have beauty proizvodu koji će biti i više nego idealno osvježenje svakodnevne rutine.

Pročitajte više