"Obični ljudi" u velikom stilu proslavili kraj snimanja

Višemjesečno snimanje sapunice "Obični ljudi" završilo je prošlog tjedna, pa je cjelokupna ekipa velikim partyjem u jarunskom klubu Gallery proslavila novi uspjeh, a glavnim zvijezdama pridružile su se brojne osobe iz javnog života. Stilistica serije, Marija Cvitanović, došla je sa suprugom Igorom proslaviti uspješan nastup u showu "Zvijezde pjevaju", a Jelena Veljača i Leona Paraminski pojavile su se (opet) s novim frizurama, pa su na partyju zaradile titule "modnih kameleonki", jer i njihovi najbliži više ne znaju "što mogu očekivati na njihovim lijepim glavama".

Ispijanje šampanjca i ugodno čavrljanje nakratko je prekinuo incident, točnije zahtijevanje Luke Modrića i Vedrana Ćorluke da ih se ne fotografira. Kako su fotografi bili uporni, stvar je morao riješiti glavni redar - fotograf je, naravno, ostao bez fotke, pa su nogometaši mogli uživati u intimi, a to što su tražili da ih se ne fotografira na partyju prepunom novinara, nikom očito nije bilo čudno.

Dobro raspoložen bio je i Stefan Kapičić, sprski glumac koji je ulogom Igora, fatalnog zavodnika starijih žena, zaradio brojne simpatije u Hrvatskoj. "Prije ove serije imao sam odmak od sapunica, ali mi je drago što sam prihvatio ovu ulogu, jer je vrijeme provedeno na snimanju i druženju s kolegama zaista nezaboravno", rekao nam je i najavio da će se u seriji s njegovim likom do kraja još mnogo toga dogoditi.

Čini se kako sve manje domaćih glumaca zazire od sapunica, jer su produkcijski dosegle određene standarde, pa se na završnom partyju rijetko mogla čuti ona fatalna rečenica: "Više nikad ne snimam sapunicu". Mnogi od glumaca iz "Običnih ljudi" nastavljaju s angažmanom u AVA-i, koja ovih dana priprema nekoliko novih serija, no detalje još uvijek drže u tajnosti. Iako je ova serija treća AVA-ina sapunica u nizu, pa je pad zainteresiranosti bio za očekivati, "Obični ljudi" bilježe rekordnu gledanost, a kao i njene prethodnice, očekuje ih distribucija po susjednim zemljama.

Ovih dana u medijima su se pojavile informacije kako sapunice, točnije visoki honorari koje glumci dobivaju za danonoćna snimanja, zadaju glavobolje filmskim redateljima. Oni, naime, širenjem TV tržišta glumcima moraju nuditi mnogo veće honorare od onih prije poplave sapunica, pa ionako skromna domaća filmska industrija nailazi na nove probleme. Ipak, neminovno je da su brojne domaće serije itekako zaposlile domaće glumce, pa se i na sinoćnjoj proslavi s lica glavnih zvijezda moglo očitati zadovoljstvo, jer ponude pljušte, a novčanici se pune. O kvaliteti serija, novim idejama i projektima svakko je lakše raspravljati s dobrom financijskom podlogom, koju, prema našim informacijama, glumci ove serije itekako imaju.

Atmosferu sa završnog partyja, kao i modne uspjehe i promašaje glumačke ekipe možete pogledati u galeriji (gore desno).

D.K.
Foto: H.P.

Pročitajte više