Obitelj SMS o rođenju bebe poslala na krivi broj, reakcija potpunih neznanaca oduševila je svijet

Foto: Facebook

SVIMA se ponekad dogodi da pošalju SMS poruku na krivi broj, no ono što se dogodilo Lindsey Lashley i njenom suprugu Marku oduševilo je svijet.

"Mi smo u bolnici. Beba stiže danas! Otvorena je oko 5-6 cm", sms je to koji je stigao Dennisu Williamsu, koji je u tom trenutku bio u društvu svog brata Deoricka. Dečki nisu imali pojma tko je poruku poslao, ali im je bilo posve jasno da je taj netko pogriješio broj.

 

Umjesto da izignoriraju poruku, braća su čestitala mladim roditeljima i upozorili ih da je poruka stigla na krivu adresu, no zbunjeni tata im je nakon poroda poslao još jednu poruku - ovoga puta i sa fotografijom malenog Casona Knoxa.

 

"Pa kad je već tome tako, iako se ne poznajemo mi stižemo fotkati se s bebom. I nosimo darove", odgovorio je ovaj put Dennis. Iako je ponosni tata do tada već shvatio pogrešku, braća su inzistirala i doista donijela poklone u bolnicu, a fotografija iz rodilišta potom je oduševila Facebook zajednicu.

"Divni ste dečki! Hvala vam na poklonima koje ste donijeli potpunim neznancima. To je bilo divno od vas", zahvalili su im se mladi roditelji, a fotografija je potom podijeljena više od 65 tisuća puta.

 

Pročitajte više