´Obitelj Soprano´: Zadnja epizoda privukla 12,5 milijuna gledatelja

ZADNJA, 75-minutna epizoda 4. sezone ´Obitelji Soprano´, prikazana u nedjelju na američkoj televizijskoj postaji HBO, privukla je 12,5 milijuna gledatelja, što je više no ijedna druga serija u istom terminu prikazivanja na bilo kojem kanalu.

Zadnja epizoda četvrte sezone mafijaške serije ujedno je i druga najgledanija emisija u povijesti kanala HBO, nakon prve epizode četvrte sezone ´Obitelji Soprano´, koju je gledalo 13,4 milijuna osoba.

Četvrtu je sezonu ove dramske serije u prosjeku pratilo 11 milijuna gledatelja, što je značajan porast u odnosu na treću sezonu, koju je u prosjeku gledalo 9 milijuna osoba, piše Variety.

´HBO nikad nije imao ovako dobar program kao ove jeseni, a uz Sopranove posebno su uspješne bile i serije ´Um oženjenog muškarca´ i ´Curb Your Enthusiasm´´, kazao je David Baldwin, potpredsjednik odjela za planiranje programa kanala HBO i Cinemax.

Broj gledatelja koji je redovito pratio četvrtu sezonu ´Obitelji Soprano´ zapravo je 11,3 milijuna, istaknuo je Baldwin, kad se uračuna i 1,3 milijuna osoba koje prate reprizu pojedinih epizoda tijekom tjedna.

Pročitajte više