Obnažene virtualne ljepotice u Playboyu

U AMERIČKOM izdanju Playboya za listopad pojavit će se prilog nazvan "Odrastanje kompjuterskih igara", u kojem će virtualne ljepotice iz postojećih igara biti prikazane gole.

Naslovnicu priloga od pet stranica krasit će obnaženi lik Bloodrayne, junakinje istoimene igre. Bloodrayne je napola žena a napola vampirica odjevena u kožu od glave do pete, a poseban dodatak su oštra sječiva koja su joj pričvršćena za ruke.

U prilogu će se potpuno obnažena pojaviti i zanosna Luba Licious iz zadnjeg nastavka erotske igre Leisure Suit Larry, a urednici američkog Playboya tvrde kako će, pokaže li se dovoljan interes čitatelja za virtualne ljepotice, nastaviti s tim trendom.

„Video igre u pravilu bazirane na fantaziji, tako da je posve prirodno da u igrama možete voziti trkaće automobile, putovati svemirom ili pak upoznavati prekrasne žene.“ – izjavio je za Associated Press Charles Hirschhorn, osnivač i direktor tvrtke 4techTV, kablovske televizije koja se 24 sata na dan bavi video igrama.

Jedan od urednika američkog Playboya, Scott Alexander, tvrdi da je najteži dio posla bio nagovoriti tvrtke koje proizvode video igre da „skinu“ glavne junakinje svojih igrara.

Bilo kako bilo, čini se da nas očekuje era virtualnih zečica, a neke od njih donosimo vam u ovom članku.

Pročitajte više