"Od dečka s kojim sam bila u vezi pet godina nestala sam kao duh, i vi biste kad vidite što je napravio"

Ilustracija: Instagram

JEDNA djevoka doživjela je izrazito neugodno iskustvo zbog kojeg je od dečka s kojim je bila u vezi pet godina nestala poput duha. Svoje iskustvo podijelila je na Redditu te izazvala ogroman interes, a objavu je komentiralo više od 4000 ljudi, a mnogi su za mladu djevojku imali riječi utjehe i podrške. Evo i zbog čega.

"Jednog jutra došla sam kod njega iznenaditi ga doručkom i video igrom koju je htio, samo da bih ga pronašla golog kako spava i s bivšom u rukama. Nije čuo da sam ušla pa sam zatvorila vrata na spavaćoj sobi i ostavila mu doručak i igru u kuhinji skupa s mojim ključevima njegove kuće.

Otišla sam u auto, deaktivirala Facebook i blokirala ga na svim drugim društvenim mrežama. Zatim sam nazvala teleoperatera kako bih promijenila broj prije nego sam se odvezla.

Poslala sam poruke članovima obitelji i bliskim prijateljima da više nismo zajedno i da sam ga blokirala na društvenim mrežama. Nisam im rekla zbog čega.

Bila sam u poziciji prekinuti najam stana prije vremena i počela sam novi posao u drugom gradu kasnije taj tjedan. Potpuno sam se maknula od njega i nisam mu ponudila ni najmanju priliku za objašnjenje ili za dijalog.

Nestala sam iz njegovog života nakon izdaje i mislim ne samo da će mi njegova neprisutnost pomoći da se usredotočim na sebe, već mislim da će ga moje potpuno brisanje iz života povrijediti više nego bilo što, kad pomisli koliko dobro mu je bilo sa mnom zadnjih pet godina".

I ghosted my boyfriend of 5 years. from confession

Pročitajte više